McQ by Alexander McQueen efterår 2012

0

McQ by Alexander McQueen har altid været synonym med glamourøse designs og romantisk ekstravagance. Efter McQueens uventede død har opgaven med at skabe McQ serien været i hænderne på Sarah Burton.

Burton har arbejdet med at gøre McQ mere tilgængelig, og har forsimplet udtrykket, heldigvis uden det er gået ud over det karakteristiske Alexander McQueen look. Her et kort kig på efterårs moden 2012 som den blev præsenteret ved modeugen i London.

Showet med Sarah Burtons bud på moden efteråret 2012 var i starten en opvisning i militær stringens. Referencer til tidligere tiders koldkrig, og uhyrlige hårknuder på modellernes hoveder, gjorde første del af Alexander McQueen showet til en både smuk og inspirerende oplevelse.

Pelskraver og luksuriøse cocktailkjoler tog os en kort stund tilbage til den overdådige McQueen vi kender og elsker, det blev aldrig for eksalteret og bør være tilgængeligt for de fleste.

Sarah Burton udgave af McQ var mere afdæmpet end Alexander McQueens, men kedeligt blev det aldrig. Siddste del af showet var et sandt bombardement af både lys og lyd, og kombineret med genkendelige McQueen detaljer virker fremtiden for McQ til, at være i gode hænder hos Burton.

Du kan se en kort sammenfatning af McQ by Alexander McQueen showet fra modeugen i London ved at trykke på billedet herover.

Husk også at vores guide til køb af tøj online, her finder du også flere butikker der sælger Alexander McQueen.

Ole henriksen® Tilbud - NiceHair.dk‎
www.nicehair.dk/ole-henriksen‎
Op til 53% på alt Ole Henriksen® - Gratis fragt ved køb over 499 kr

Skriv et svar