Pristjek: GHD glattejern

Det førende mærke når det kommer til glattejern er og bliver GHD, og det er der mange gode grunde til - I guiden herunder kan du se hvor du får fat i et billigt GHD glattejern.

19
ghd glattejern pristjek

Du mærker det med det samme du får et GHD glattejern i hånden, det her oser af kvalitet. De keramiske plader er lavet ud fra samme teknologi som anvendes inden for rumfarten. Det skulle give et blankere og blødere hår – og det gør det. GHD er Ferrarien blandt fladjern.

GHD fladjernet glatter håret effektivt, og looket holder hele dagen, men samtidig skader det ikke håret, da fladjernet har skånsomme keramikplader. Du kunne selvfølgelig vælge at spare lidt penge og købe et billigt fladjern- for et GHD jern koster ret mange penge, men de er godt givet ud!

Hvorfor GHD glattejern?

 • Opvarmningstiden super kort – 10 sekunder er alt glattejernet skal bruge for at blive klar til styling.
 • Ledningen kan ikke snos, så du behøver ikke længere bruge tid på at sno ledningen ud hele tiden, du skal kun koncentrerer dig om at style håret helt perfekt..
 • GHD efterlader håret utrolig glansfuldt og slider minimalt på håret.
 • Køber du et originalt GHD glattejern gennem en godkendt forhandler, har du 2 års garanti. Garantien gælder uanset om du handler i Danmark eller England.

Aktuelle tilbud på GHD glattejern

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Amazon UK 902,40 DKK 0,00 DKK 816,00 DKK Gå til tilbud
HQhair 902,40 DKK 0,00 DKK 902,40 DKK Gå til tilbud
lookfantastic 902,40 DKK 0,00 DKK 902,40 DKK Gå til tilbud
feelunique 960,30 DKK 0,00 DKK 960,30 DKK Gå til tilbud
MilleM 998,00 DKK 0,00 DKK 998,00 DKK Gå til tilbud
Nicehair 998,00 DKK 0,00 DKK 998,00 DKK Gå til tilbud
Billigvoks 1.091,00 DKK 0,00 DKK 1.091,00 DKK Gå til tilbud
Magasin 1.249,00 DKK 25,00 DKK 1.274,00 DKK Gå til tilbud
Nelly 1.495,00 DKK 0,00 DKK 1.495,00 DKK Gå til tilbud
Priserne opdateres dagligt

Køb et billigt GHD fladjern på nettet

Desværre høre GHD ikke til blandt de billigste mærker, men som altid er der penge at spare hvis du køber dit glattejern på nettet. Vi har været nettet rundt og undersøgt prisen på et GHD fladjern, så du kan se hvor du kan gøre den bedste handel. I undersøgelsen har vi valgt det populære GHD IV STYLER glattejern.

Som det fremgår, er der næsten 700,- kroners forskel fra dyreste til billigste pris på GHD IV STYLER fladjernet. Selv om du køber det billigste sted i Danmark (Nicehair) skal du betale næsten 400,- kroner mere end hvis du køber dit GHD jern online i England. Selv om de engelske forhandlere er meget billigere er der naturligvis tale om original GHD glattejern.

Det engelske stik er ikke noget problem

engelsk stik på GHD glattejernNår du bestiller dit GHD glattejern i England bliver det leveret med et engelsk stik. Heldigvis er det engelske bare sat uden på et almindelig dansk stik, og kan tages af uden de store problemer. Du kan naturligvis også bare bruge en rejseadapter, så er du klar til at style med det samme. Det bør derfor ikke være tvivl om elstikket der afholder dig fra at købe det fremragende GHD glattejern i en engelsk netbutik.

 

Hvilken model skal du vælge?

Der findes flere modeller af GHD glattejern, og i virkeligheden er der ikke så stor forskel på dem. For langt de fleste vil den klasssiske mellemstørrelse være det bedste valg, men har du særligt fint eller meget kraftigt hår, kan du overveje at vælge den smalle mini eller den brede max model.

Glattejern, fladjern eller styler?

En styler, et glattejern og et fladjern er helt det samme. Grunden til at GHD kalder deres produkter stylere i stedet for glattejern er, at produkterne kan bruges til meget andet end at glatte håret, se fx denne guide til hvordan man laver krøller med et GHD glattejern.

Spar penge og køb en ældre udgave.

Som alle andre virksomheder udvikler GHD løbende deres produkter, og finder på nye funktioner og features. Vil du have den nyeste teknologi, og det bedste af det bedste, skal du vælge den nyeste generation, men kan du “nøjes” med et super godt glattejern der bare virker, er der mange penge at spare ved at købe en af de klassiske modeller.

Special editions og tilbehør

GHD producerer meget ofte special editions, det er stylere i specielle farver eller med ekstra tilbehør. Special edition modellerne er teknisk helt magen til de almindelige, det er kun farverne der er ændret. For det meste er det mellemstørrelsen, der bliver lavet i special udgaver, og ofte med udgangspunkt i IV eller V modellerne.

GHD laver en helt serie med tilbehør til glattejern, bl.a. er lækker taske. Taske er udført i et varmeresistent materiale, og udover opbevaring og transport har den et fold-ud underlag, hvor dit GHD glattejern kan ligge under opvarmning og nedkøling.

Pas på GHD kopier

Der findes rigtig falske webshops der sælger kopier af GHD glattejern. Selv om det kan virke fristende med et ekstra billigt glattejern, kan det ikke siges tydeligt nok –  Hold dig langt væk fra dem! Er du i tvivl om en webshop er godkendt af GHD kan du altid tjekke her. Alle forhandlere der er med i prissammenligningerne er naturligvis godkendte forhandlere, og sælger udelukkende ægte GHD produkter.

Alt indenfor hårprodukter: Shampoo, balsam og voks
www.billigvoks.dk
Bestil nu, modtag i morgen.

19 KOMMENTARER

 1. Når man køber glattejern i England, er der monteret engelsk stik udover det danske, men det kan man nemt tage af

 2. Hej!

  Humm, jeg kan ikke finde ud af om man burde investere i en salon styler eller en almindelig styler? jeg har halvt bølget, halv kruset lang hår ned næsten ned til brysterne. Jeg er ret rutineret med sådan nogle glattejern, kan alt muligt med den jeg har nu, ville dog gerne have at det gik lidt hurtigere nu hvor jeg har fået længere hår. Er det så salon styleren? 🙂

 3. Hej..

  Kunne virkelig godt tænke mig at købe et GHD – glatjern. 🙂
  Er bare lidt usikker omkring at købe det i udlandet.. Det med at der er blevet sat et engelsk stik udenom det danske, kan man virkelig bare tage det sårn af? og skal man ikke have købt et dansk stik og få en elektriker til at sætte det på?

  Hvis du selv har købt et, virker det så optimalt som det skal?
  Takker på forhånd 🙂

 4. Hejsa Natascha

  Jeg har købt et mit GHD glattejern i England. Jeg har fundet et billede der viser hvordan stikket ca. ser ud. http://www.golink.dk/0flgd

  Du kan naturligvis også bare købe en UK til DK adapter, den koster under en 50er.

   • Jeg har bla købt en Babyliss perfekt curl ved lookfantastic og jeg er fint tilfreds med deres service. Det eneste jeg kunne ønske bedre var en smule hurtigere levering, men det er en lille detalje.

 5. Hej marie 🙂

  Tillykke med dit nye glattejern og tak for billedet, føler mig lidt mere sikker nu.. Hvilket har du købt, har du nogle gode råd til et GHD glattejern før jeg køber et?

 6. Bliver man ikke beskatte, eller skal betalt noget i told eller lign. når man køber et GHD glattejern i england?

 7. @ Mika

  Når du bestiller et GHD glattejern i et andet EU land kommer du aldrig til at betale mere end det beløb der fremgår ved Checkout.

 8. Jeg vil bare sige ,at jeg lige har købet et GHD glattejern ved Funkey Group og er meget glad for både service og prise.Det kan kun anbefales.

 9. Har lige fået mit GHD glattejern leveret! Helt fantastisk! Det var forsvarligt pakket ind i flere x bobbleplast så der ikke skete det noget. Det kommer med et engelsk stik, men der skal man bare have fat i en adaptor.. NEMT. Jeg har i hvert fald sparet 600 kr., og jeg har fået en helt fantastisk produkt! Det er ca. en uge siden jeg bestillede det, så det synes jeg er en okay leveringstid. Det er i hvert fald det bedste glattejern jeg har haft i hænderne, det glatter vildt godt. Jeg har meget tykt hår og det tager ingen tid før det er glat!

 10. Jeg har købt mit GHD jern hos Lookfantastic, og det ankom fire dage efter jeg bestilte. Jeg har kun positive ting at sige om LF, og jeg vil helt sikkert handle der igen.

  LF har GRATIS fragt til Danmark så det er bare med at få fyldt indkøbskurven med lækre billige produkter.

 11. Jeg købte i marts måned 2011 et GHD fladjern til vores datter, og jeg har kun positive oplevelser – hurtig levering, original GHD, let at a

  Det blev leveret med engelsk stik – se evt. billed http://www.golink.dk/0flgd – Dette var dog ganske enkelt at fjerne med en lille skruetrækker – inden under er der et helt almindeligt stik, som vi kender dem i DK.

  Datteren er nu den lykkelige og meget tilfredse ejer af et GHD glattejern til kun ca. 700,- kr., hvor den officielle pris herhjemme oftest er det dobbelte.

  • Jeg har også købt flere elektriske ting i england, og det med strømmen er heller ikke det store problem for mig. Da jeg er ikke er så stærk med en skrutrækker, har jeg købt en UK til EU adapter på ebay. Jeg tror den kostede 1 £ inklusiv fragten.

 12. Hvordan gør man det mht til garantien, hvis man køber det hos LF? Der er to års garanti på, men sender man det tilbage eller skal man selv kontakte ghd, hvis der nu sker noget? Nogen der har nogle erfaringer med det?

  • Jeg er ret sikker på at du kan gøre begge dele. Jeg har selv købt et fladjern i UK og jeg sendte det tilbage til dem jeg havde købt det hos. Jeg fik derefter nyt helt uden problemer.

   ghd er en virksomhed der i høj grad lever på deres gode image. Jeg er derfor ret sikker på at du også kan tage direkte fat i dem hvis du syntes det er nemmere.

   Jeg syntes lige jeg vil tilføje at næsten alle mine veninder har købt ghd jern, og jeg er den eneste der har været uheldig med mit. ghd er virkelig god kvalitet og du skal være meget uheldig for at det går i stykker.

 13. Her i december købte jeg et ghd-glattejern hos Look Fantastic i England. Det tog en uge fra bestilling til jeg modtog jernet. Og jeg fik et ghd-hårprodukt med i handlen og sparede mange penge. Uproblematisk handel.

  Dog vil jeg bemærke, at stikket på mit glattejern ikke er det samme, som det stik, der bliver refereret til her på siden. Der er IKKE noget dansk stik indeni i mit engelske stik. Så løsningen for mig er enten adapter eller at sætte et nyt, dansk stik på. Jeg valgte det sidste. Det nye stik kostede 13 kroner hos den lokale elektriker – og så skal man selvfølgelig også have et menneske, som kan skifte den slags, i nærheden. Plus man skal være opmærksom på, at garantien næppe gælder, når man selv har ændret på glattejernet.

Skriv et svar