Pristjek: GHD glattejern

19

Du kan mærke det første gang du har et GHD fladjern i hånden, det her oser af kvalitet. De keramiske plader er lavet ud fra samme teknologi som anvendes inden for rumfarten. Det skulle give et blankere og blødere hår – og det gør det. GHD er Ferrarien blandt fladjern.

GHD fladjernet glatter håret effektivt, og looket holder hele dagen, men samtidig skader det ikke håret, da fladjernet består af skånsomme keramikplader. Du kunne selvfølgelig vælge at købe et billigt fladjern, et GHD jern koster mange penge, men de er godt givet ud! Slut med at vente på at det gamle glattejern bliver varmt, med et GHD går der bare 10 sekunder!! Så er du klar til at glatte. Ledningen kan ikke snos, så du behøver ikke længere bruge tid på at sno ledningen ud hele tiden, du skal kun koncentrerer dig om at få håret til at blive helt perfekt.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
HQhair 916,96 DKK 0,00 DKK 916,96 DKK Gå til tilbud
lookfantastic 916,96 DKK 0,00 DKK 916,96 DKK Gå til tilbud
feelunique 943,40 DKK 0,00 DKK 943,40 DKK Gå til tilbud
MilleM 1.099,00 DKK 0,00 DKK 1.099,00 DKK Gå til tilbud
Billigvoks 1.199,00 DKK 0,00 DKK 1.199,00 DKK Gå til tilbud
Nicehair 1.199,00 DKK 0,00 DKK 1.199,00 DKK Gå til tilbud
Magasin 1.249,00 DKK 25,00 DKK 1.274,00 DKK Gå til tilbud
Nelly 1.519,00 DKK 0,00 DKK 1.519,00 DKK Gå til tilbud
Priserne opdateres dagligt

Køb et billigt GHD fladjern på nettet

Desværre høre GHD ikke til blandt de billigste mærker, men som altid er der penge at spare hvis du køber dit glattejern på nettet. Vi har været nettet rundt og undersøgt prisen på et GHD fladjern, så du kan se hvor du kan gøre den bedste handel. I undersøgelsen har vi valgt det populære GHD IV STYLER glattejern.

Som det fremgår, er der næsten 700,- kroners forskel fra dyreste til billigste pris på GHD IV STYLER fladjernet. Selv om du køber det billigste sted i Danmark (Nicehair) skal du betale næsten 400,- kroner mere end hvis du køber dit GHD jern online i England. Selv om de engelske forhandlere er meget billigere er der naturligvis tale om original GHD glattejern. Når du bestiller dit GHD glattejern i England bliver det leveret med et engelsk stik. Heldigvis er det engelske bare sat uden på et almindelig dansk stik, og kan tages af uden de store problemer. Det bør derfor ikke være tvivl om elstikket der afholder dig fra at købe det fremragende GHD glattejern i en engelsk netbutik.

ghd glattejern - 999 kr - Gratis fragt + 2 års garanti‎
www.nicehair.dk/ghd-glattejern‎
Officiel ghd leverandør

19 KOMMENTARER

 1. Når man køber glattejern i England, er der monteret engelsk stik udover det danske, men det kan man nemt tage af

 2. Hej!

  Humm, jeg kan ikke finde ud af om man burde investere i en salon styler eller en almindelig styler? jeg har halvt bølget, halv kruset lang hår ned næsten ned til brysterne. Jeg er ret rutineret med sådan nogle glattejern, kan alt muligt med den jeg har nu, ville dog gerne have at det gik lidt hurtigere nu hvor jeg har fået længere hår. Er det så salon styleren? :)

 3. Hej..

  Kunne virkelig godt tænke mig at købe et GHD – glatjern. :)
  Er bare lidt usikker omkring at købe det i udlandet.. Det med at der er blevet sat et engelsk stik udenom det danske, kan man virkelig bare tage det sårn af? og skal man ikke have købt et dansk stik og få en elektriker til at sætte det på?

  Hvis du selv har købt et, virker det så optimalt som det skal?
  Takker på forhånd :)

 4. Hejsa Natascha

  Jeg har købt et mit GHD glattejern i England. Jeg har fundet et billede der viser hvordan stikket ca. ser ud. http://www.golink.dk/0flgd

  Du kan naturligvis også bare købe en UK til DK adapter, den koster under en 50er.

   • Jeg har bla købt en Babyliss perfekt curl ved lookfantastic og jeg er fint tilfreds med deres service. Det eneste jeg kunne ønske bedre var en smule hurtigere levering, men det er en lille detalje.

 5. Hej marie :)

  Tillykke med dit nye glattejern og tak for billedet, føler mig lidt mere sikker nu.. Hvilket har du købt, har du nogle gode råd til et GHD glattejern før jeg køber et?

 6. Bliver man ikke beskatte, eller skal betalt noget i told eller lign. når man køber et GHD glattejern i england?

 7. @ Mika

  Når du bestiller et GHD glattejern i et andet EU land kommer du aldrig til at betale mere end det beløb der fremgår ved Checkout.

 8. Jeg vil bare sige ,at jeg lige har købet et GHD glattejern ved Funkey Group og er meget glad for både service og prise.Det kan kun anbefales.

 9. Har lige fået mit GHD glattejern leveret! Helt fantastisk! Det var forsvarligt pakket ind i flere x bobbleplast så der ikke skete det noget. Det kommer med et engelsk stik, men der skal man bare have fat i en adaptor.. NEMT. Jeg har i hvert fald sparet 600 kr., og jeg har fået en helt fantastisk produkt! Det er ca. en uge siden jeg bestillede det, så det synes jeg er en okay leveringstid. Det er i hvert fald det bedste glattejern jeg har haft i hænderne, det glatter vildt godt. Jeg har meget tykt hår og det tager ingen tid før det er glat!

 10. Jeg har købt mit GHD jern hos Lookfantastic, og det ankom fire dage efter jeg bestilte. Jeg har kun positive ting at sige om LF, og jeg vil helt sikkert handle der igen.

  LF har GRATIS fragt til Danmark så det er bare med at få fyldt indkøbskurven med lækre billige produkter.

 11. Jeg købte i marts måned 2011 et GHD fladjern til vores datter, og jeg har kun positive oplevelser – hurtig levering, original GHD, let at a

  Det blev leveret med engelsk stik – se evt. billed http://www.golink.dk/0flgd – Dette var dog ganske enkelt at fjerne med en lille skruetrækker – inden under er der et helt almindeligt stik, som vi kender dem i DK.

  Datteren er nu den lykkelige og meget tilfredse ejer af et GHD glattejern til kun ca. 700,- kr., hvor den officielle pris herhjemme oftest er det dobbelte.

  • Jeg har også købt flere elektriske ting i england, og det med strømmen er heller ikke det store problem for mig. Da jeg er ikke er så stærk med en skrutrækker, har jeg købt en UK til EU adapter på ebay. Jeg tror den kostede 1 £ inklusiv fragten.

 12. Hvordan gør man det mht til garantien, hvis man køber det hos LF? Der er to års garanti på, men sender man det tilbage eller skal man selv kontakte ghd, hvis der nu sker noget? Nogen der har nogle erfaringer med det?

  • Jeg er ret sikker på at du kan gøre begge dele. Jeg har selv købt et fladjern i UK og jeg sendte det tilbage til dem jeg havde købt det hos. Jeg fik derefter nyt helt uden problemer.

   ghd er en virksomhed der i høj grad lever på deres gode image. Jeg er derfor ret sikker på at du også kan tage direkte fat i dem hvis du syntes det er nemmere.

   Jeg syntes lige jeg vil tilføje at næsten alle mine veninder har købt ghd jern, og jeg er den eneste der har været uheldig med mit. ghd er virkelig god kvalitet og du skal være meget uheldig for at det går i stykker.

 13. Her i december købte jeg et ghd-glattejern hos Look Fantastic i England. Det tog en uge fra bestilling til jeg modtog jernet. Og jeg fik et ghd-hårprodukt med i handlen og sparede mange penge. Uproblematisk handel.

  Dog vil jeg bemærke, at stikket på mit glattejern ikke er det samme, som det stik, der bliver refereret til her på siden. Der er IKKE noget dansk stik indeni i mit engelske stik. Så løsningen for mig er enten adapter eller at sætte et nyt, dansk stik på. Jeg valgte det sidste. Det nye stik kostede 13 kroner hos den lokale elektriker – og så skal man selvfølgelig også have et menneske, som kan skifte den slags, i nærheden. Plus man skal være opmærksom på, at garantien næppe gælder, når man selv har ændret på glattejernet.

Skriv et svar