Solprodukter til tatoveret hud

0

Inspireret af de populære tv-serier Miami- og LA Ink, kommer der nu for første gang en serie af solprodukter og lotions designet med specifikke fordele for tatoveret hud. En særlig ColorBrite™-teknologi tilfører huden fornyet glans og ekstra beskyttelse, og er dermed en god nyhed til alle der ønsker at passe på deres tatovering.

Nu kommer der en helt ny serie af solprodukter fra folkene bag de cool tv-serier Miami-og LA Ink. Reality-serierne, der i Danmark har kørt på TV3 og Discovery Channel, har længe været et stort hit hos både udenlandske og danske seere. Programmerne følger den hektiske hverdag hos to af USA´s mest succesrige tatovører, og giver indblik i deres kunders og ansattes liv. Tv-serierne har manifesteret deres succes ved at tiltrække en stor seerflade, som rækker udover tatoveringsentusiaster, og de cool og dygtige tatovører er blevet verdenskendte.

ColorBrite – Mest til tatoveringer

Miami Ink solserien henvender sig til alle, uanset hudtype og med eller uden kropsudsmykning, men er den første serie, med særlige fordele for tatoverede. Udover solfilter og UVA-UVB-beskyttelse, indeholder alle produkterne en patenteret ColorBrite™-teknologi, der forstærker og genopliver tatoveringens farve og definition. Derfor er produkterne særligt gavnlige for dig, der ønsker at fremhæve dine tatoveringer og beskytte dem mod at blegne under solens skarpe stråler.

Langvarig beskyttelse med Miami Ink solserien

Vælg mellem 4 forskellige solcremer og -sprays med forskellige grader af solfaktor, en solstick samt en læbepomade med solfilter. Produkterne bevarer solbeskyttelsen i op til 80 minutters aktivitet i og uden for vandet, er svedafvisende, fedter ikke og dufter friskt af candy floss citrus. Cremerne og de to sprays er ideelle, hvis hele eller store dele af kroppen skal beskyttes, mens den lille solstick er velegnet til mindre tatoveringer og til at have med i lommen. Brug den direkte på tatoveringen eller på mindre områder såsom næse, ører eller ansigt, når solen står højt på himlen. Læbepomaden, med skøn æbleduft, indeholder også solfilter og ColorBrite™-teknologi, og er designet til at beskytte og fremhæve læberne, men kan ligeledes bruges på tatoveringer.

Ren velvære med LA Ink bodylotion

Har du fået nok sol eller vil du genskabe tatoveringens glans og genfugte huden til hverdag, er det den velduftende og plejende LA Ink Body Lotion, uden solfaktor, du skal vælge. Ligesom solprodukterne indeholder den nemlig Colorbrite™ teknologi. Desuden blødgøres og plejes huden af bambus ekstrakt, en super-antioxidant blanding af acaibær og A-, C- og E-vitamin, mens aloe vera og panthenol hjælper med at genskabe hudens elasticitet. Som et sidste touch fuldender duftnoter af vanilje, sorte hindbær og orkidé følelsen af velvære.

Find produkterne i Matas fra d. 1. april 2011, eller på hjemmesiden miamiink.dk

ghd glattejern - 999 kr - Gratis fragt + 2 års garanti‎
www.nicehair.dk/ghd-glattejern‎
Officiel ghd leverandør

Skriv et svar