3 tips til perfekt hud

3 tips til perfekt hud perfekt_hud_ansigt1 Har du nogensinde drømt om det perfekte hudplejeprodukt, der på ingen tid ville få din hud til at se helt perfekt ud? Det har vi også. Desværre findes det ikke, der er ikke noget vidundermiddel – tro mig, men der er produkter og teknikker der kan hjælpe dig til en pænere hud hurtigt. Her er de første 3 af 10 tips til effektiv hudpleje.

1. Eksfoliering

At befri huden for opbygninger af døde hudceller er en hurtig og effektiv måde at forbedre hudens udseende på, men du skal være omhyggelig i dit valg af produkter. Jeg ved ikke hvor mange kvinder der stadig bruger den hæslige abrikoskerne scrub, men utallige hudlæger har fortalt, at kernerne er alt for store og alt for hård ved din hud. En anden måde at ødelægge din hud med eksfoliering er ved af ”overskrubbe” akne ramte områder. Alt du opnår ved den voldsomme behandling er en øget irritation, og i mange tilfælde en spredning af bakterien der i første omgang udløste udbruddet.

Et alternativ til mekanisk eksfoliering (mekanisk betyder et fysisk emne fx perler), er et produkt der fjerner døde hudceller kemisk. Det mest kendte og det eneste jeg kan anbefale er Alpha Beta Daily Face Peel Pads, et produkt der virkelig gør en forskel, særligt hvis du har tendens til problem hud.

2. Skab den særlige glød

En let måde at opnå den der helt særlige sunde glød er at anvende en fugtighedscreme der indeholde partikler der reflekterer og dækker. De flest kosmetikserier her et eller flere produkter der kan løse opgaven, men igen, at vælge det rette er nøglen til det perfekte udseende.

Du bør kigge efter et produkt der er let og virker naturligt i sammenspillet med dit ansigt. En tung masse med glimmer i stil med det Christina Aguilera ville bruge under en koncert (og Britney på vej til købmanden) er sikkert ikke lige dig. Vælg et produkt fra din favorit serie, eller prøv mit hemmeligevåben Instant Radiance Moisturiser fra Decleor, som udover at skabe den særlige glød også er en fremragende fugtighedscreme.

3. Fokus

I dag kan du få en maske til alle tænkelige hudproblemer, mange af dem er rigtig gode, og målrettet helt specielle behov. Er dit ansigt rødt og varmt? Prøv Mario Badescu Azulene Calming Maske med kamille der øjeblikkeligt tilfører fugt og køler. Er din hud dehydreret? Prøv Moisture Defense Antioxidant Treatment Masque fra MD Formulation. Er dit problem fedtet hud, er en god gammeldags muddermaske svaret. Der findes mange skønne muddermasker, men jeg anbefaler dig at prøve den lækre Purifying Mask fra Jurlique, du kan takke mig senere.

Følg med når vi næste gang kigger nærmere på bl.a. pleje af læber, og ser på det bedste produkt mod bumser.

Har du gode råd eller erfaringer og lyst til at dele dem med andre, skriv en kommentar nedenfor.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her