6 tips gør dig til den perfekte matchmaker

Vi kender det alle sammen. Din søde single veninde og din kærestes lige så single ven. De SKAL bare på date sammen, købe hus sammen og få børn sammen. Det hele virker perfekt, og de passer skønt sammen, altså i dit hoved. Men det er ikke altid det er den store succes at agere matchmaker, derfor læs disse 6 gode råd, før du leger Kirsten Giftekniv og prøver at “parre” din veninde med det lokale pizzabud.

Vær realistisk

Vær sikker på at du vil se din veninde lykkelig sammen med den mand du har fundet hende. Er det en fyr du synes der fortjener din veninde, eller er det bare en du har fundet nede på hjørnet, bare fordi du har ondt af din single veninde? Fyren skal passe til din veninde, men pas på du ikke pludselig opdager at han passer bedre til dig.

Stik en finger i jorden

Er din veninde klar til et forhold eller er hun en partygirl? Hvorfor tror du netop disse to er et godt match? Har de den samme form for humor? Med andre ord, vær varsom med at prakke din veninde en fyr på, bare fordi, ja… bare fordi han er mand og single. Kodeordet er; Kemi, derfor er det vigtigt at finde noget de begge har tilfælles.

Gi’ detaljer – bare ikke for mange

Giv begge parter en beskrivelse af deres blind date, du kan kort fortælle dem om deres udseende, personlighed og hvad de arbejder med. Men det er ikke nødvendigt at fortælle ALT, så du skal ikke fortælle fyren at din veninde får panik-anfald når hun se gamle mennesker på gaden og hun har kronisk dårlig ånde, alt det kan han tidsnok finde ud af. Din eneste opgave er bare at ”parre” to mennesker og resten er op til dem selv.

Tilbud at daten kan foregå hos dig

Et middagsselskab for 6-8 mennesker er en afslappet og sjov måde at introducere en single veninde og ham fyren hun skal møde. Her kan du præsentere dem for hinanden, starte et emne og langsomt drage din opmærksomhed hen på dine andre gæster. I løbet af aften kan du lige ”kigge forbi” for at se hvordan det går.

Pas på med at blive det være tredje hjul

Efter deres date er de alene og står på egen hånd. Lad vær med at lade din veninde overtale dig til at agere som en slags “mellemmand” der skal arrangere dates med fyren. Det er jo ikke sikkert han var så interesseret, nu må hun tage dialogen med ham.

Tag det ikke personlig

Hvis din veninde siger pænt nej tak til dit valg af date, så betyder det ikke hun afviser dig, kun han du vil sende hende på date med. Det er ikke sikkert hendes type, er den du tror der er hendes type. Respekter hende hvis hun siger at hun ikke ønsker flere blind-dates.

Du kan være helt sikker få at få overskud på Karma-kontonen ved at sætte en lækker date op for din veninde. Måske forelsker de sig og vil opkalde deres førstefødte barn efter dig. Måske vil de leve lykkeligt sammen til deres dages ende? Eller måske ikke! Uanset hvad, så respekter din venindes grænser og lyt til hende, så kan du ikke gå helt galt.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *