Det vidste du ikke om ansigtsolier

Mange af os benytter ansigtsolier som en del af den daglige morgenrutine – men hvor meget ved vi egentlig om de olie-produkter vi anvender? Vi kigger her lidt nærmere på ansigtsolier.

Plantebaserede olier er gode

Mange af de eksotiske planteolier er stærke antioxidanter, de mest potente er den velduftende pasionsfrugtsolie og den luksuriøse arganolie  . Kom et par dråber på huden når du har renset den, og giv huden et par minutter til at absorber olien. Derefter kan du bruge din sædvanlige CC-creme eller foundation. Hvis du har tør hud kan det være en god ide, at anvende olien på let fugtig hud lige efter du har overstået morgenbadet.

Olier kan forebygge irriterer hud

Ansigtsolier er gode til at dæmpe og forebygge mange typer at hudirritation. Argan, yangu og rosenolie er blandt de bedste, men de fleste olier virker antiinflammatorisk i større eller mindre grad. Prøv med et par dråber på afrenset hud før du går i seng, det kan gøre mirakler for irriteret hud i ansigtet.

Hold lidt igen på ældre hud

Selv om du har super gener og perfekt, får du på et tidspunkt små linjer og rynker. Ansigtsolier er fantastiske som anti-age-produkt, men vær forsigtig med ikke at bruge for meget. Brug olier der tilfører meget fugtighed fx oliven- og kokosolie.

Superkræfter til din ansigtscreme

Hvis du anvender en olie før du påfører din dag- eller natcreme giver du de aktive stoffer i cremen superkræfter. Olien hjælper ingredienserne til at trænge dybere ind i huden, og nærmere de kollagenproducerende celler (fibroblasterne).

Min egen yndlings ansigtsolier er den 100 % rene og økologiske Argan-olie fra Kaeline den koster 259,- for 50 ml. hvilket rækker i meget lang tid.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her