[Anmeldelse] BaByliss Perfect Curl Krøllejern

Det er efterhånden et godt stykke siden jeg første gang så reklamevideoen for Perfect Curl, og lige siden har jeg haft et brændende ønske om at prøve det nye alternativ til krøllejernet.

Det var derfor med næsten barnlig begejstring jeg i sidste uge hentede pakken på posthuset. Jeg har nu testet Perfect Curl i en uge, og føler mig klar til at dele ud af mine erfaringer.

Se det bedste aktuelle tilbud på Babyliss Pro MiraCurl BAB

Krøllemaskine med super enkel betjening

Perfect Curl har flere indstillingsmuligheder som giver mulighed for at varierer form og look på krøllerne.

Babyliss Curl Secret Ionic er udstyret med tre varmeindstillinger på 190, 210 grader og 230 greder – 190 er til fint og tyndt hår, 210 til normalt og 230 grader er til tykt eller kraftigt hår.

Den anden funktion på krøllejernet er tidsindstilling – håret kan varmes i enten 12, 10 eller 8 sekunder. Hvilket giver henholdsvis bølger, bløde krøller eller spændstige krøller.

Sådan bruger du krøllejernet

Selv om Babyliss Curl Secret Ionic ved første øjekast kan virke en smule avanceret, er den overraskende let at anvende. Man tager ganske enkelt en sektion hår, placerer det i apparatet og lukker den.

Håret bliver derefter ”suget” ind i krølle-mekanismen og afhængig af indstillingerne bliver det varmet i 8, 10 eller 12 sekunder.

Det unikke ved krølleprocessen er, at håret får varmen fra alle sider, hvilket giver flottere og mere holdbare krøller.

Jo mindre hår man krøller at gangen jo mere definerede bliver krøllerne. For at ændre størrelse på krøllerne, kan man forlænge tid eller anvende en højere temperatur.

For at skabe løse krøller skal man bruge kort tid, og lav temperatur. Krøller man alle hårsektioner i samme retning får man fine bløde krøller, som passer perfekt til hverdags brug.

Babyliss Curl Secret Ionic er som navnet udstyret med ionic-teknologi der sikrer et glansfuldt resultat hver gang. En slidstærk keramisk belægning, sørger for en jævn og ensartet varmefordeling under hele stylingen.

Den bedste pris på BaByliss Perfect Curl jeg har set er 799,- DKK ved online shoppen Beautycos

Positiv

+ Meget let at anvende.

+ Ingen fare for at brænde sig – hverken hænder eller hoved.

+ Det er let at variere look og feel på krøllerne og skabe forskellige frisure.

+ Det er næsten umuligt at varme håret for lang tid – en alarm fortæller når tiden er gået.

+ Hastigheden – meget hurtigere en traditionelle krølle- og formjern.

Negativt

– Prisen – 789 DKK er lidt dyrt for et krøllejern, men man får et fantastisk produkt for pengene.

– Hvis man tager en for stor hårsektion (mere end 3 cm) kan håret blive fanget i krøllekammeret – det skete for mig den første gang jeg brugte Perfect Curl, men er ikke sket siden.

OVERBLIK OVER ANMELDELSER
Vil du bruge produktet igen?
Holdt produktet hvad det lovede?
Ville du anbefale produktet til en ven?

7 KOMMENTARER

 1. Jeg købet en perfect curl bla. efter at have læst denne her anmeldelse – og det eneste jeg har at sige er wauu. Jeg har adrig haft pænere krøller, og det tager halv tid sammenlignet med dem jeg ellers laver med mit glattejern.

  Jeg forudser at perfect curl kommer til at ligge under rigtig mange træer til jul.

  • Jeg mener der gik 8-9 arbejdsdage. Jeg har købt ved LF mange gange og man skal sommetider være lidt tålmodig angående leveringstiden.

   PS
   Jeg er stadig superglad for perfect curl det er bare så nemt og hurtigt at bruge.

 2. Tak for en fin anmeldelse 🙂
  Jeg sidder og overvejer at anskaffe mig sådan et krøllejern, men faldt så over 2 forskellige modeller, men jeg kan umiddelbart ikke se hvad forskellen er på dem, udover at det ene er 400kr dyrere end det andet? Modellerne er det du ovenfor har anmeldt (babyliss Perfect curl) og det andet er Babyliss Krøllejern Curl Secret (C1000E) det er 400kr billigere end det første, men produktspecifikationerne ser ud til at være ens? Ved du evt. hvad forskellen på de to er?
  Mvh Karina Johansen

  • Hej Karina – Jeg har godt set, at der er kommet en anden model i handel i Danmark.

   Babyliss Curl Secret Krøllejern C1000E er forbruger/retail udgave, mens Perfect curl er pro-udgaven. Udover prisen er der følgende forskelle:

   Curl secret har 2 temperatur indstillinger Perfect curl har 3
   På Perfect curl kan du selv bestemme retningen på krøllerne, Curl secret varierer dem automatisk.
   Pro udgaven har 3 varmelegemer vs. 2 på forbrugerudgaven
   Perfect curl har en lidt længere ledning

   Jeg har ikke selv prøvet C1000E modellen, så jeg kan desværre ikke fortæller dig hvad ovenstående har af praktisk betydning.

   KH
   madison

 3. En der kan svare mig på, om jeg skal vælge R eller L hvis jeg gerne vil have ensartede krøller, der drejer ind mod ansigtet?? -Og skal jeg så vælge modsat i modsatte side!!!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her