ANNE SPANG skræddersyet tøj online

ANNE SPANG skræddersyet tøj online anne-spang Efterårsmoden 2009 byder blandt andet på klassisk tøj i skrædderstil i traditionelle farver og materialer, militærjakker, slidte iturevne jeans, seje boyfriend-jakker med markerede skuldre, små veste, nitter, blonder og peep-toe-støvletter. På annespang.dk bliver du hurtigt ført ajour med de seneste modetendenser.

Det klassiske look i ANNE SPANG-stilen har en fremtrædende plads i moden netop nu, skønt modebilledet fortsat er meget varieret og repræsenterer mange forskellige stilarter og trends. Tendensen er, at alt er tilladt, så mix og match på kryds og tværs til et smart og personligt mix, der udtrykker din stil og klæder netop din krop.

Efterårets og vinterens hotteste farver
Sammen med efteråret kommer de mørke farver, og modebilledet den kommende vintersæson er ingen undtagelse. Således ser vi masser af klassisk sort såvel som stålgrå, petroleumsblå og brun i den nye mode. Sommerens pudderfarver – de sarte ”nøgne” nuancer af rosa, fersken og beige – er sammen med hvid, creme og honninggul dog fortsat super aktuelle den kommende vinter som blid og feminin kontrast til de mørke farver. Desuden ses masser af lilla, koralrød og varm olivengrøn som oplivende kontraster til alt det mørke.

Tøj-trends
Generelt ses meget klassisk tøj i ”skrædderstilen” i traditionelle farver og materialer piftet op med kontrastfarver eller tilsat pudderfarver den kommende vinter. Der hentes fortsat megen inspiration fra 80érne; for eksempel jakkerne og kjolerne med markerede og brede skuldre, som er super hotte. 80-erne som inspirationskilde er dog så småt for aftagende, mens en nyfortolkning af 90-ernes grungestil til gengæld vinder stadigt mere frem; blandt andet er slidte iturevne jeans, denimshorts, strømper og tights superhotte den kommende sæson, og denne trend ser ud til at fortsætte godt ind i 2010. Blandt de vigtigste trends i efterårs- og vintermoden ses desuden militærjakker i diverse afskygninger, capes og slag i alle længder, klassiske bukser med volumen, læg og længde, haremsbukser med dybt skridt og smalle ben, bløde blomstrede pyjamasbukser, små veste, strutskørter, figursyede versioner af ”Den lille sorte”, og kjoler med én bar skulder.

Efterårs- og vintermoden er pyntet med detaljer som draperinger, blonder, flæser, nitter, palietter, guld, sølv eller kæder og byder på materialer som læder, uld, tweed, fløjl, satin, silke, pels, fjer og shiny stoffer. Lædertøj er et must-have, og der ses masser af ensfarvede, ternede og nålestribede uldmetervarer samt bløde stoffer med etniske prints og blomsterprints.

Tilbehøret
Lårlange støvler a la Pretty Woman bliver en af de hotteste trends i 2010. Desuden ses flade bohemestøvler, peep-toe-støvletter; altså støvletter med åbne snuder og kig til tæerne, og sko med mega høje hæle. Clutch’en – den håndholdte taske – ses i alle størrelser, ligesom hobo-tasken stadig er in. Af smykker er modebilledet præget af store smykker, flerradede halskæder og armbånd med charms. Desuden ses sigøjnerbælter med kæder og guldmønter, sko, bælter og tasker med nitter såvel som ladylike skindhandsker i fine farver.

Trend-temaer
Efterårs- og vintermoden er meget varieret men kan overordnet inddeles og beskrives således:

Poetisk landromantik – Et mix af romantisk English Country Style, forrige århundredes poetiske og romantiske victorianske stil og feminine 70’er-elementer. Farverne er primært sart orange, grå, brun, beige, off-white og olivengrøn. Tunikaer, løse bluser med blonder og flæser, lange vide nederdele, slidte/iturevne jeans, tyk strik, ternede skjorter og jakker samt klassiske slacks, som du kan bestille dem hos ANNE SPANG; og helst i sort eller beige med læg.

Glamourøst skræddersyet – Klassisk og enkelt design i bedste ANNE SPANG-stil piftet op med 40érnes og 50érnes dekorationer og detaljer til et blødt og feminint look. Farverne er primært sort, hvid, grå beige, kamel, rød og lilla. Stilen skabes med klassiske bukser, tweed-nederdele, relativt lange blazere, veste og uldne frakker i A-snit med bælte – som alt sammen kan designes og bestilles hos ANNE SPANG – sat sammen med rød læpestift, hatte, feminine strømper og tights, klassiske skjorter med feminine detaljer som flæser, blonder og draperinger, cardigans, ”den lille sorte”, ladylike skindhandsker og capes, peep toe punps, tørklæder, manchtknapper og armbånd med charms.

Eventyrlig luksusboheme – En bohemetøjstil, der er et mix af 70’erne, glamour, eksotiske detaljer og eventyrlig naturromantik. Farverne er naturlige; primært brun, sort, olivengrøn, gul, koral og guld. Stilen præges af forskelligartede militærjakker – bestil for eksempel en kort dobbeltradet jakke med kinaflip fra ANNE SPANG og skab selv stilen – bluser og tunikaer med eksotiske og eventyragtige print eller blomsterprint, flerradede halskæder, de såkaldte ”hobo bags” af ruskind eller læder, lårhøje støvler, stolaer samt sigøjnerbælter med mønter og kæder.

Rebellerne – Stilen er et mix mellem klassisk goth med mørke farver, mystik og symbolik, science fiction, 80’er-stil og diva-stilen. Farverne er mørke; primært sort, grå, rødbrun, grøn, violet og sølv, og gerne sort-i-sort. Linjerne er kantede og materialerne gerne skinnende. Skab stilen med iturevne jeans og tights, stramme bukser, skinnende veste og toppe, læder, nitter og kæder. Sæt militærjakken sammen med skinnende leggings og høje hæle, eller vælg gulerodsbukser med en stram top.

Læs mere om modetøj, trends og valg af snit til de forskellige kropstyper på annespang.dk>>

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her