Ansigtspleje for mænd

Ansigtspleje for mænd perfekt-barbering Er din mands, kærestes, brors eller fars hud er tør og kedelig, har han brug for en seriøs omgang ansigtspleje. Selvom flere og flere mænd bruger ansigtscreme, plejer hovedparten ikke deres hud ordenligt –det kan hurtigt sætte sine kedelige spor i ansigtet.

Mænds hud er 22 % tykkere i ansigtet og mere fedtet end kvinders, hvilket kan give anledning til mere uren hud. Og selvom mænds hud ældes senere end kvinders, bliver rynkerne til gengæld mere markante med alderen.

Den daglige rutine

For at få en sundere hud er det vigtigt at pleje sin hud hver morgen – og aften. Den daglige rutine behøver ikke være besværlig. Vi anbefaler tre enkle trin.

  1. Vask ansigtet morgen (og aften) – for at undgå hudorme, bumser og fedtet hud
  2. Anvend en god ansigtscreme – for at give huden fugt, så den ikke tørrer ud og bliver rynket
  3. Brug øjencreme – for at passe på det sarte område om øjnene, så strammer huden ikke op og han undgår mørke rander

Den perfekte barbering

Selv om de fleste mænd barberer sig dagligt, er der mange af dem der ikke vælger den optimale fremgangsmåde. For et få en tæt og behagelig bør man følge følgende råd.

  • Store bjerge af skum er ikke vejen til en god barbering. Skummet har ikke kontakt med din hud, og gør derfor ingen forskel. Vælg i stedet et svagt skummende barberingsprodukt, det beskytter huden og gør det lettere at se hvor man barberer sig. Vi anbefaler men-u Shave Crème, et super produkt til prisen.
  • Lad være med at barbere dig med det samme du står op. Giv din hud en chance for at vågne, så snup morgenmaden før du griber barberhøvlen.
  • Varmt vand og damp blødgør skæghårene og gør barbering meget lettere. Det tager 3 til 4 minutter før skægstubbene har den rigtige ”konsistens”.
  • Et skarpt og rent blad er essentielt for en perfekt barbering. Skift barberblad jævnligt, og skyl skraberen ofte.
  • Brug et plejeprodukt efter barbering. En barbering svarer til en kraftig eksfoliering så huden skriger på fugtighed, brug et produkt beregnet til post-shave pleje.

Selv om de gode barberingstips er beregnet på mænd er de også super gode til og kvinder. Har du meget sensitiv hud kan du evt. anvende en god barberingsolie.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her