Den Australske Popmaskine

Den Australske Popmaskine  neighbours Hvad har Kylie Minogue, Natalie Imbruglia, Delta Goodrem og Holly Valance tilfælles? Svaret er naturligvis den populære australske tv-serie ”Neighbours”. Serien rundede d. 4. oktober afsnit nummer 5.555 siden premieren i 1984. Serien har opnået kultstatus i både Australien og England, men fik aldrig rigtig fat i os danskere da serien var programsat her i landet.

”Neighbours” har i samtlige 24. sæsoner været centreret om villavejen Ramsay Street i den fiktive forstad Erinsborough. Vi følger i bedste sæbeoperastil vejens 6 familiers liv på godt og ondt, og som seere bliver vi vidne til både romancer og familie problemer.

”Neighbours” har altid haft mange unge skuespillere, og har gennem mere end tyve år været en rugekasse for den australske popscene. Den første store stjerne ”Neighbours” gav os var Kylie Minogue. Kylie var med i serien i 234 afsnit fra 1986 til 1988, og blev i perioden flere gange kåret til mest populære kvindelige tv-skuespiller.

Holly Valance er seneste skud på stammen af unge australske ”Neighbours” skuespillere der springer ud som sangere. Holly Valance optrådte i serien i perioden 1999 til 2002 og opnåede hurtigt stor popularitet. Holly Valance har endnu sit store Danske gennembrud til gode. Singlen ”Kiss Kiss” måtte nøjes med en beskeden 20. plads på den danske single hitliste, anderledes gik det i England hvor det strøj helt til tops på The UK Singles Chart.

Hvis man tror ”Neighbours” fortsætter med at ”opdage” sangere er det måske en god ide at holde øjne med navne som Eloise Mignon og Caitlin Jean Stasey. Sidst nævnte skulle eftersigende allerede være blevet tilbudt en pladekontrakt, som dog blev afviste.

1 KOMMENTAR

  1. Kylie Minogue er klart den bedste af dem. Min all time yndlings CD er Fever fra 2001, det er pop når det er bedst.

    Er der forresten nogen der kan fortælle mig hvorfor Delta Goodrem aldrig har slået i gennem i Danmark, da jeg boede i UK var hun et kæmpe hit, så jeg kan ikke rigtigt forstå hun ikke har fået succes her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her