Bæredygtig vinopbevaring

Hvad enten du er en seriøs vinsamler eller du blot elsker et godt glas vin, så er korrekt opbevaring en forudsætning for den optimale oplevelse. Ved indretning af en vinkælder er der mange ting der skal spille sammen for at opnå det perfekte miljø for vinene.

Temperatur, lys og fugtighed er vigtigt, men også det materiale vinreolerne er udarbejdet i spiller en vigtig rolle. Hvad nytter det hvis alle andre forhold er perfekte og træet i din vinreol så afgiver lugte eller ikke er lavet i et miljømæssigt godt materiale?

Som en af de første vinreoler er Trend vinreolen nu klassificeret som absolut bæredygtig og anvender kun træsorter, der er FSC klassificeret. Det betyder, at alt træ er dyrket bæredygtigt og efter strenge principper om skovbrug, der bl.a. indbefatter arbejdernes vilkår og krav om genplantning. Desuden skal alle miljømæssige krav overholdes, så træet i vinreolerne ikke afgiver duft eller andre urenheder. Samtidigt er det holdbart og kan klare forholdene i en vinkælder.

Klubvin.dk er Danmarks største forhandler af Trend Vinreolen. Klubvin.dk’s direktør Bo Otterstrøm siger i forbindelse med certificereringen: ”Vores kunder stiller større krav om bæredygtighed inden for alle vores produkter. Derfor er vi glade for nu at kunne tilbyde bæredygtige vinreoler baseret på FSC certificeret træ uden at gå på kompromis med kvalitet eller holdbarhed – tværtimod. Det supplerer det store udvalg af økologiske og bæredygtige vine, vi også forhandler.”

Trend Vinreolen er lavet i FSC certificeret fyrretræ fra svenske skove og fremstilles på fabrikker i England – der er altså tale om en ren europæisk vinreol. Den fås i forskellige størrelser fra 12 flasker og op til 90 flasker. De enkelte moduler kan bygges sammen til større vinreol-systemer.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her