Pristjek på KitchenAid Artisan

KitchenAids populære køkkenmaskine er gastronomiens svar på en Ferrari. Det elegante og tidløse design har i generationer fascineret såvel professionelle som amatørkokke.

KitchenAids absolutte bestseller på det danske marked er den alsidige KitchenAid Artisan der med en kraftig motor og et stort udvalg af ekstraudstyr klarer så godt som alle arbejdsopgaver i køkkenet..[afp]Priserne opdateres dagligt

Køkkenmaskinen blev skabt af designeren Egmont Arens, der i 1937 udtænkte det på engang smukke og funktionelle design. Siden da er der ikke ændret nævneværdigt på formgivningen af KitchenAid Artisan – og røremaskinen har gennem årene vundet flere hædersbevisninger, og har tilmed fundet vej til Museum of Modern Art (MoMA) i New York

KitchenAid Artisan mere en bare flot design

At KitchenAid røremaskinen med det mundrette navn Artisan er en fryd for øjet er der ikke mange der er uenige i, men bag den flotte facade gemmer sig en arbejdshest med massere af kræfter. Køkkenmaskinen har en levetid på imponerende 30 år, hvilket svarrer til mere end 400 timers hårdt arbejde i dit køkken.

KitchenAid køkkenmaskinen er en rigtig kraftkarl der med sin 300 watts transmissions-motor aldrig løber tør for energi. Hastigheden er let at justerer og den kraftige motor sikrer at maskinen ælter og rører ubesværet.

Meget mere end en røremaskine

KitchenAid Artisan oser af kvalitet og er efter manges mening den mest alsidige køkkenmaskine der findes. Udover de oplagte arbejdsopgaver som røremaskine eller piskeris kan Artisan takketvære et overdådigt tilbehørs udvalg anvendes til mange andre køkkenopgaver.

Blandt de mest populære former for ekstraudstyr til køkkenmaskinen finder man bl.a. en kødhakker, en pastamaskine og et råkostjern. Af mere eksotisk karakter af KitchenAid tilbehør finder man også en ismaskine, der på bare 20-30 minutter fremstikker hele 2,2 liter hjemmelavet is.

Dyr men lækker

De smukke KitchenAid køkkenmaskiner er et studie i god smag, og med sine mange anvendelsesmuligheder erstatter den mange af de maskiner og apparater vi ofte gennem i vores køkkener. Artisan alsidighed gør det også meget lettere at forsvarer den lidt pebrede pris på den lækre maskine. Har du besluttet dig for at investerer i en KitchenAid køkkenmaskine er det en god ide at tjekke prisen flere forskellige steder, da den ofte varierer en del. Man finder jævnligt køkkenmaskinen på tilbud i diverse stromagasiner og isenkræmmerbutikker, men selv til nedsat pris kan de fysiske butikker næsten aldrig konkurrerer med priserne på nettet.

Sådan finder du en billig KitchenAid online

Der er rigtig mange penge at sparre ved at købe sin KitchenAid køkkenmaskine online, og personligt syntes jeg også det er en hel del nemmere. Jeg har samlet priser ved en række forhandlere, og som du kan se er der stor forskel på prisen på den skønne maskine. Som udgangspunkt i den lille prissammenligning har jeg valgt en KitchenAid Artisan 150EER (KSM 150)

Ovenstående prissammenligning viser tydeligt, at der er mange penge at sparre ved at købe en billig KitchenAid køkkenmaskine online. Som det fremgår, er der mere end 700,- kroners forskel mellem dyreste og billigste forhandler af maskinen – Men en ting er helt sikkert, KitchenAid Artisan er alle pengene værd.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her