Pristjek på REN hudplejeprodukter

Hudplejeserien Ren er elsket af både berømtheder og fagfolk. Blandt de mange celebrities der sværger til de lækre REN produkter er bl.a. Jude Law, Kate Moss og Sienna Miller.

Grunden til at så mange har forelsket sig i REN skal i høj grad findes i produkternes indhold. REN indeholder ingen ingredienser der er syntetisk fremstiller, eller testet på dyr.

Alle råvare hentes direkte fra naturen. Serien er dermed effektiv, behagelig og fri for “væmmelige” ingredienser som kan irritere din hud.

REN produkterne kan anvendes af folk i alle andre, og der findes produkter til alle hudtyper.

Køb billige REN produkter på nettet
Hudplejeprodukterne fra REN ligger i den dyrere ende af prisskalaen, men der er penge at sparre hvis du køber produkterne på nettet. Vi har været nettet rundt og undersøgt prisen på REN produkter, så du kan se hvor du kan gøre den bedste handel. I dette pristjek har vi valgt den populære REN Rose Centifolia Cleansing Gel:[afp]Priserne opdateres dagligt

Som det fremgår, er der mere end 60,- kroners forskel fra dyreste til billigste pris på REN rense-gel. Selv om du køber det billigste sted i Danmark Nicehair skal du betale mere end 40,- kroner mere end hvis du køber din REN produkter online i England.

4 KOMMENTARER

 1. Kender nogen mon internetbutikken i England, hvor REN hudplejeprodukter kan købes? Venligst Lone Engelbrecht

 2. Hvis der er lookfantastic du mener kender jeg den rigtigt godt. Jeg har handlet der mange gange, og det har altid været en positiv oplevelse.

  LF har et kæmpe udvalg af de skønne REN produkter og fragten til DK er GRATIS 🙂

  Mit eget yndlings produkt fra REN er Hydra-Calm Global Protection Day Cream. Den absorberes let af huden og fedter slet ikke.

 3. Jeg handler også KUN på Lookfantastic – har ingen ting at sætte fingeren på – deres fragt er dog ikke gratis til dk altid – de køre med fragt frie uger ellers syntes jeg den er lidt kringler her betaler man fragt pr. produkt.

  Jeg forsøger at handle samlet 2 gange om året og helst når det er fragtfrit men køber også for flere tusind kr. af shampoo make up rensecremer og ansigts cremer

  Du kan få alt og spare 100 kr +/- pr produkt.

  prøv det

 4. Jeg har lige forsøgt at bestille Ren-produkter på Lookfantastic, men får at vide, at de ikke sender dem til DK – nogen, der har oplevet det samme?

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her