Pristjek: Ole Henriksen produkter

Stjernerne står i kø for at rose dem, og mange danskere er også faldet for de lækre hudplejeprodukter fra den danske skønhedsguru Ole Henriksens.

Siden Ole Henriksen i 1999 lancerede sine hudplejeprodukter er serien er serien blevet forrygende populær blandt både Hollywood stjerner og os almindelige dødelige. Ole Henriksen hudplejeprodukterne er kendetegnet ved, at indeholde botaniske ekstrakter særligt udvalgt for deres hudfornyende egenskaber.

Ole Henriksen hudplejeprodukterne er lækre, men desværre er det ikke kun kvaliteten der er høj. Butiksprisen for Ole Henriksen produkterne ligger i den høje ende af skalaen, men heldigvis er der penge at sparre ved at shoppe serien på nettet.

Køb billige Ole Henriksen produkter online

Vi har været nettet rundt for at tjekke priser på Ole Henriksen produkter – så du kan se hvor du billigst køber hudplejeprodukterne. I undersøgelsen har vi valgt den dyre med populære Ole Henriksen Sheer Transformation Creme en super fugtighedscreme særligt velegnet til at udjævne misfarvninger af huden som f.eks. fregner, leverpletter og solskader.[afp]Priserne opdateres optimatisk

Som det fremgår, er der næsten 300,- kroners forskel fra dyreste til billigste pris på Ole Henriksen Sheer Transformation Creme. Besparelsen på cremen er typisk for prisforskellen på Ole Henriksen produkterne, og du kan roligt bruge ovenstående prissammenligning som udgangspunkt til at finde de billigste Ole Henriksen produkter.

2 KOMMENTARER

  1. Har svært ved at finde det, jeg skal bruge. Til min datter skal jeg som gave bruge en natcreme fra Ole Henriksen. Min datter er 32 år.

  2. Til Birthe,

    Jeg er godt nok et par år yngre end din datter, men jeg vil alligevel gerne komme med et bud på en Ole Henriksen creme.

    Jeg er selv meget glad for den der hedder “Pure Perfection” en natcreme som er velegnet til alle hudtyper. Den er virkelig lækker, og skulle også kunne hjælpe lidt på de smårynker der efterhånden viser sig.

    KH.
    Sanna

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her