Pristjek Redken hårprodukter

Vi får mange spørgsmål angående hårpleje, styling og hvor man køber de billigste hårprodukter. Det spørgsmål flest ønsker svar på er, hvor køber man de billigste Redken hårprodukter?

Hårprodukterne fra Redken hører uden tvivl til blandt de bedste der kan købes for penge. Redken-serien indeholder produkter til alle aspekter at hårpleje og styling. Om du har krøllet, tørt eller en helt tredje hårtype kan du finde et produkt der er skræddersyet til eksklusiv pleje af dit hår. De lækre produkter oser af kvalitet, og har du først prøvet en shampoo fra Redken er det ikke svært af forstå hvorfor mange mener Redken er den ultimative hårplejeserie.

Desværre er det ikke kun kvaliteten der er høj. Salonprisen på Redken hårprodukterne ligger i den forkerte ende af prisskalaen, men heldigvis er der mange penge at sparre ved at købe de lækre hårprodukterne på nettet.

Køb billige Redken hårprodukter online

Vi har brugt lidt tid på at finde de bedste priser på Redken produkter, forhåbentlig kan det sparre dig for både tid og penge når du er på jagt efter billige Redken hårprodukter. Som eks. i vores lille prissammenligning har vi valgt den populære og vanvittig gode Redken All Soft Shampoo, et produkt der tæmmer krøllet hår – men også er fantastisk til tørt og groft hår.[afp]Priserne opdateres automatisk

Besparelsen på All Soft Shampoo giver et godt billede af det generelle prisniveau på Redken produkterne, og du kan helt roligt bruge eksempelet som reference når du skal have fyldt badeværelset med de billigste Redken produkter.

5 KOMMENTARER

 1. De danske webshops der ligger 20-30% under salonprisen sælger Redken via parallelimport.

  Personligt vil jeg hellere betale lidt mere og have sikkerhed for at produkterne er i den rigtige kvalitet og med fuld garanti!

 2. Jeg er ikke i tvivl om at det Tina skriver angående parallelimport er helt korrekt, men det er jo ikke kun “lidt mere” man skal betale. Hvis du som jeg køber Redken hos lookfantastic sparrer du jo faktisk næsten 130 kroner.

  Jeg har aldrig købt redken ved de danske shops, men jeg ved at alle de engelske butikker der linkes til er autoriserede forhandlere, så hvis man køber sine hårprodukter der er der absolut ingen grund til at være nervøs for kopier eller lign.

  Fordelen ved at købe Redken produkter ved sin frisør er naturligvis at man får den rigtige vejledning, men den betaler man så også “lidt” ekstra for 🙂

  Sommer hilsner

  Sandra

 3. Wau I har sparet mig for rigtig mange penge. Jeg var slet ikke klar over at Redken var så meget billigere i England, det er jo helt fantastisk.

  Selv om kursen på Pund ikke er så god, og der kommer lidt ekstra fragt, er det stadig meget billigere end hvad jeg betaler hos frisøren.

  Jeg bestilte tre forskellige Redken produkter hos Lookfantastic onsdag aften, og mandag kom posten med min pakke. Produktene var fint emballeret og der var også en par små produktprøver med. Jeg har allerede bestilt næste sending – 2×750 ml TIGI Bed Head Dumb Blonde shampoo og balsam til under 200 kroner.

 4. Din salonpris er forkert.
  Shampoo koster kr. 170 – conditoner kr 190.
  Der er mange frisør, som ofte har tilbud/kampanger kørende. Jeg har set et sæt (shampoo/conditoner) til 300 kr

  • Mange tak for din rettelse. Priserne på Redken-shampoo har fået en tiltrængt opdatering og skulle nu give et mere korrekt billede af prisniveauet.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her