70 procent på sommerens kollektioner

Sommerudsalget er godt i gang, så det lige nu muligheden for at gøre et super køb er størst. Men vidste du at du kan få designertøj med op til 70 procent i rabat? Og ikke nok med det, det er til og med tøj fra årets sommerkollektioner.

Mange kvinder elsker slet og ret at shoppe, og hvad er egentligt også bedre end at gøre et kup på udsalg. Det er det såkaldte “end of season sale” der allerede er godt i gang, og mange af os har sikkert allerede brugt en del af feriepengene på sommerudsalget.

Vidste du at det er let at finde designertøj til udsalgspriser?

Udsalg på nettet

På netbutikker som Net-a-porter, MyTheresa, Yukka og Asos kan du shoppe dyre og eksklusive designer mærker og sparre op til 70 procent.

Hvad siger du fx, til en Vivienne Westwood jakke til halv pris? Eller et par sko fra Christian Louboutin til hele 60 procent? Husk så længe du handler hos en netbutik i et andet EU land kommer der ikke ekstra moms eller told på udsalgskøbet.

Udsalg hos danske netbutikker

Udvalget er måske knap så stort og eksklusivt, men hvem siger “nej tak” til et godt tilbud på Pieces, Emily the Strange eller Björkvin. Prøv at kigge i danske butikker som SmartGirl, Dress-for-less eller Lace.

Udgivet
Kategoriseret som Mode

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *