Blød hud og en duft af forår

Velvære, en zen-agtig ro og enkelhed. Det er indbegrebet af Badeanstalten, hvis produkter fremstilles med stor omtanke for de skønne råvarer, der ofte kommer fra naturens eget spisekammer. Nu præsenterer de en helt ny ansigtsplejeserie lavet med inspiration fra kirsebær og det underskønne scenarie der udspiller sig hvert forår, når kirsebærtræer står i fuldt flor, og lyserøde blomster danner et delikat blomstertæppe på jorden.

Udover kirsebærblomsternes sarte, visuelle skønhed byder selve kirsebærret på både en kirsebærsten og næringsrigt frugtkød, som vores hud kan få gavn af. Eksempelvis indeholder bærret både mineraler og vitamin A og E. Af kirsebærstenen udvindes en blødgørende og fugtgivende olie, og ud af selve kirsebærrets frugtkød kan man trække saft, som filtreres til et nærende ekstrakt.

Den nye kirsebærserie består af fire produkter:

Ansigtsolie med kirsebærkerneolie er en fugtgivende og blødgørende ansigtsolie, til pleje af alle hudtyper. Olien består af både mandelolie og kirsebærkerneolie, som begge har et højt indhold af vitamin A og E. De stimulerende og velduftende æteriske olier mandarin, sandeltræ og palmarosa giver en skøn forårsfornemmelse.

Rensegelé med kirsebærkerneolie fjerner blidt, men effektivt makeup og andre urenheder i ansigtet – også i øjenomgivelserne – og virker samtidig blødgørende pga. den nærende kirsebærkerneolie. Geléen masseres blidt ud på ansigt og hals og skylles af med lunkent vand. Hvis man trænger til en mere dybdegående afrensning og en rar hjemmespa-oplevelse, kan den desuden røres op med en af Badeanstaltens 15 ml. lermasker og pensles på ansigtshuden.

Ansigtsvand med kirsebærekstrakt. Giv huden en hurtig opkvikning på flyveturen, efter en lang dag på kontoret eller tidligt om morgenen. Ansigtsvandet fra Badeanstalten er en forfriskende spray med kirsebærekstrakt og en skøn duft af mandarin, som har en stimulerende effekt. Udover at virke dejligt opkvikkende, har ansigtsvandet en tonende, rensende og sammentrækkende effekt. Et par pift på ansigt, hals og nakke virker dejligt svalende – enten på den rene hud eller oven på makeup.

Håndlavet sæbe ”Kirsebærblomst”. Serien med de tre hudplejeprodukter suppleres af en smuk og velduftende bloksæbe, der også indeholder kirsebærkerneolie, og dermed også har en fugtgivende og blødgørende effekt. Den lette, blomsteragtige duft og den sarte rosa farve leder tankerne hen på forår og blomstrende kirsebærtræer i fuldt flor. Sæben er håndlavet med stor kærlighed og tålmodighed i Badeanstaltens egen produktion i Nordjylland, og kan bruges til både ansigt og krop.

Vejl. priser:

  • Ansigtsolie med kirsebærkerneolie, 30 ml. kr. 139,-
  • Rensegelé med kirsebærkerneolie, 50 ml. kr. 149,-
  • Ansigtsvand med kirsebær og mandarin, 100 ml. kr. 110,-
  • ”Kirsebærblomst” sæbe med kirsebærkerneolie i 150 g. blok kr. 55,-

Serien er netop kommet i handlen landet over, bl.a. i Magasin og Salling.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her