Strålende smuk hud med kun et produkt

Sidste år var BB creme det nye skønhedsprodukt alle talte om. Med sin fine og lette finish blev cremen hurtigt et must-have for både professionelle stylister og alle os andre. Men det var alt sammen sidste år – denne sæson tilhører CC creme.

De nye color correction cremer eller bare CC creme har mange af de kvaliteter vi kender fra BB produkterne, men udover at udglatte huden tilfører CC creme også fugt. Lidt forenklet kan man sige, at det et en kombination mellem en fugtighedscreme og en foundation.

CC creme fugter, udglatter og efterlader huden glat og silke blød. Med mindre du har tør hud, er det ikke sikkert du har behov for at anvende andre fugtigheds-produkter. Cremen er særligt god hvis du har uren hud, eller pigmentforandringer, da den plejer huden mens den skjuler problemerne.

Sådan burger du CC creme

Den letteste måde at anvende CC creme på er ved at anvende fingrene. Brug end fingerspids til at dubbe cremen i ansigtet, og udjævn med lette bevægelser. Du kan bruge produktet i hele ansigtet, men selv kommer jeg det kun på de områder hvor jeg har udfordringer.

Næsten alle serier har efterhånden en CC creme i sortimentet så udvalget et kæmpe stort. Jeg foretrækker selv en cremen i en udgave med let dækning, men andre vil sikker foretrække mere dækkende produkter. Min egen favorit er Superdefense CC Cream fra Clinique som selvfølgelig flås i flere farve toner.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her