Sådan bruger du dit ghd glattejern – De bedste danske videoer

Der er efterhånden ved at være ret mange danske YouTube videoer med styling tips og anmeldelser af ghd glattejern.

Vi elsker det fantastiske fladjern, og en af vores mest populære sider er da også en prissammenligning på ghd glattejern.

Vi har derfor sat os for finde de bedste danske videoer om ghd glattejern.

Store bløde krøller

De første tre videoer vi har udvalgt har det til fælles, at de viser hvordan man laver krøller med glattejernet.

Vi starter med Ilirida Krasniqi som du måske kender fra bloggen ilirida.dk

Som du kan se er det forbløffende let at skabe de blødeste krøller, men vi er dog også ret sikre på at smukke Ilirida har øvet sig en del.

Anden video er lavet af Sarah Posin, du kender hende sikkert fra sundheds og trænings bloggen sarahposin.com – men vidste du også at Sarah er ferm med et glattejern?

På ingen tid fremtryller Sarah de fineste krøller i sit lange smukke hår, og det er svært ikke at blive en smule misundelig på de fine lokker.

Den tredje og sidste video med glattejerns-krøller som omdrejningspunkt kommer fra Annika Lindgren. Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med de fantastiske hår og makeup guides på Annikas blog annikalindgren.com  – så ved du hvad du skal lave når du er færdig her.

Som alle Annikas toturials er det superlet at følge med, og med let øvelse kan du også lave lækre bløde krøller.

Anmeldelse af ghd Platinum Styler

Det næste indslag fra YouTube er en test af ghd Platinum Styler fra Cecilia Demant som ud over den uhyre populære YouTube kanal NordicBeautySecrets også står bag bloggen ceciliademant.dk

Cecilia har det perfekte hår til glattejernstest, og selv om vi synes hendes krøller er fuldstændigt uimodståelige klæder det glatte hår hende også.

Skab volumen med dit ghd fladjern

Denne video er den korteste af vores udvalgte, men det gør den bestemt ikke dårligere.

I klippet får du en enkelt tip til hvordan du skaber mere volume i dit hår med et ghd fladjern. Filmen er lavet af Cosmo Coiffure som er en aarhusiansk frisør.

Som du kan se er der nok at tage fat hvis du er den heldige ejer af et ghd jern. Hvis du ikke allerede har et liggende derhjemme så tag et kig på vores prissammenligning og se hvor du lige nu får det bedste tilbud på ghd glattejern.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her