10 ting mænd hader ved kvinder

10 ting mænd hader ved kvinder vred-kvinde-300x200 Kvinder og mænd er forskellige det kan de fleste af os blive enige om, men hvad er det ved kvinder der irriterer mændene mest?

Vi bad mændene i vores liv fortælle om de små og store ting der går dem mest på ved kvinder…

For at give drengene lyst til at sige sandheden var undersøgelsen skriftlig og anonymt, så vi ved faktisk ikke hvem der har sagt hvad.

Listen er sammensat af udsagn fra flere mænd, og for at komme på listen skulle mindst 3 ud af 5 mænd have punktet på listen. (meget videnskabeligt)

Så uden at trække tiden yderligere, her er listen:

Det irriterer mændene mest

1. Tag det roligt – Kvinder skal altid snakke forhold, hvorfor kan de ikke bare tage det som det kommer? Og hvorfor skal det altid være lige efter sex?

2. Power shopping – For kvinder er shopping meget mere end indkøb. Det værste er at de altid skal prøve 10 forskellige ting før de alligevel vælger den første de havde fat i. Det er fint I har lyst til at shoppe, men bland os uden om.

3. Mode – Hendes tøj smag ændrer sig så hurtigt man bliver forpustet bare af at tænke på det.  Det gør det også enormt svært at købe gaver.

4. De bemærker selv de mindste ting – Hvorfor skal kvinder altid være efter hinanden? Hvis det ikke er håret er det skoene, kun en kvinde bemærker at sko og taske ikke lige matcher.

5. Jalousi – Intet slår det, nogle gange er det nok at nævne en anden kvindes navn.

6. Kvinder der bare ligger der i sengen – Der er ikke noget værre end at være sammen med en kvinder der bare ”ligger død” i sengen, kvinden må gerne bevæge sig, også når manden ligger øverst.

7. Bliver aldrig tilfreds – Du kan godt opgive at komme til festen til tiden. Kvinder bruger timevis foran spejlet, og stresser over en anden kunne møde op i samme outfit.

8. Åhh de tåre – De græder over alt fra en brækket negl til en film i TV, men det værste er når de bruger tåre til at få deres vilje.

9. De bruger sex som våben – Det er bare ikke rimeligt!! Det kan sammenlignes med at forhandle med en revolver mod tindingen.

10. Sig dog hvad du mener – Vi kan ikke læse jeres tanker, og forstår ikke de ”åbenlyse” hints i giver os. I er simpelthen nød til at fortælle os hvad i mener.

Vi ved bedst

Nu ved vi hvad mændene mener, men helt ærligt – Vi kommer nok ikke til at ændre det store i vores adfærd.

Det kunne selvfølelig være rart at være i lidt bedre tid til festen og jalusi er aldrig flatterende. Helt grundlæggende tror vi på, at det er de små forskelle og forskelligheder der gør at mænd og kvinder falder for hinanden.

Hvad ville du fx sige til at date en kopi af dig selv? Jeg ville selv sige pænt nej tak 🙂

Er du enig? Og hvad hader du mest ved mænd? Kom med din kommentar nedenfor.

10 KOMMENTARER

 1. Jeg hader at hvis man går i seng med mænd for hurtigt så er man ikke mere værd lige pludselig.
  Jeg hader at mænd har tendenser til at være utro.
  Jeg hader mænds høje forventninger til alt.
  Jeg hader at hvis en pige tager intiativet til noget stikker mænd af.

 2. Jeg hader at mænd på den ene side foragter kvinder der ikke er attraktive. De forventer vi skal være sexede, men er vi for sexede er vi pludseligt reducerede til nuller i deres øjne.

  Jeg hader at mænd kan sætte etiketten luder eller narrefisse på en kvinde. Vi kalder heller ikke dem for ludere eller narepikke.

  Jeg hader at mænd har fuld ret til at eksperimentere seksuelt, imens vi kvinder ikke har det, unden at blive stemplede som billige.

  Jeg hader at kvinder på film skal ligne noget gudindesmukt, for overhovedet at være med, imens manden godt kan have hængevom og være halvskaldet, uden at miste sin attraktion.

  Jeg hader at mænd tænker så meget på at kneppe en pige, at hun kan risikere “selv at være ude om voldtægt.”

  Jeg hader at mænd som arbejder i typiske kvindefag – fx sygeplejersker og frisører, som egel ender med kollossal beundring og en lederstilling – i kraft af deres køn!

  Jeg hader mænd, fordi de er fysisk stærkere end kvinden og benytter sig af det!

 3. Svar på de forskellige ting, der forhåbentlig får mænd (som kun findes i eventyr og overtro) til at forstå hvorfor vi kvinder gør det.

  1. Ikke alle kvinder der snakker om forhold lige efter sex. Kan også være at hun havde en dårlig oplevelse. Men på den anden side sagt. Ofte bliver kvinder skrottet lige efter sex da mange egoisteske han-køns kneppere har fået hvad de kom efter.

  2. Har du tænkt på at kvinder faktisk gør jeg skønne for din skyld? En hver kvinde ville være glade for at ha deres kæreste/mand/ en ven med for at høre hvad de finder tiltrækkende.. FOR MÆNDS SKYLD!

  3. Mode er ikke noget alle kvinder går på i når de bliver modne. Desuden kan både mænd og kvinder ikke fordrage bløde pakker. Så hvad er problemet? Tøj er heller ikke særlig personligt i gaver, med mindre det er brude/galla kjoler eller til yngre piger- Gucci ting. Hvor svært kan det være?

  4. Overtro samt yngre teenager..

  5. Ilm

  6. Du har været røv uheldig og tag de kun fordrukne kvinder med hjem fra byen, eller mødt nogle stakkels kvinder der har trauma fra deres barndom da deres onkel-far eller andre familie medlemmere har seksuelt misbrugt dem.. Er der ikke synd for dem synes du selv, eller handler det kun om hvor hvidt din pik er tilfreds?

  Men på den anden side kan man også sige at kvinder ligger ikke stille hvis hun tænder på manden hun er tilsammen med.
  Kvinder som har seksuel erfaring fordi de har været sammen med mange har gode og dårlige sider. De kan tilfredsstille dig bedre end dem der ikke har været sammen med mange (samt fortælle hvordan kvinden selv vil tilfredsstilles). Men det negative er at en kvinde der har været sammen med flere ofte bliver kaldt luder.

  Personligt som kvinde selv kan jeg godt li mænd der har været tilsammen med en del b-venner i længere stykke tid. De har mere at give fra sig både til kvinden og til ham selv. Både nydelse og lærermærssigt.

  7. Vil du ikke også helst have en kæreste du slot kan præsentere for dine venner- familie osv?

  8. Kender ingen der græder over film eller brækket negl, selv om nogle af mine veninder godt kan være følsomme. Men det er mænd også. Dog få mænd der tør stå ved det ved at lade en dråbe falde. Gør faktisk at kvinder føler sig specielle for manden. Derfor at grædende mænd er in blandt kvinder.

  9. Våben på i hvilken situation? Ellers styr kødfløjten.

  10. Til tider laver mænd dumheder der burde være indlysende. Men ud over det har mænd svært ved at tag ting til sig som kvinden er utilfreds med.

 4. Jeg hader at kvinder kun vil have mig fordi jeg ser godt ud. Hader også at dette kun gælder hvis jeg hurtigt har tiltrukket nogle få hunner følger de andre med fordi de ikke tænker selv. Hader at mange kvinder mener mænd kun tænker med pikken, men det er jo hvad de vil have. Hader at det er muligt at styre kvinders tanker uden overhovedet at prøve. Hader at jeg elsker kvinder pga. mine foredomme. Håber min fremtidlige dame kan respektere at jeg har valgt at være jomfrue indtil jeg bliver 19. Men det vil hun ikke kunne forstå da de fleste kvinder når de forkerte konklusioner når de tænker selv. Håber jeg tager fejl.

  Kunne være rart med et modbevisende svar.

 5. De ti punkter opsummere det ganske godt. Derudover kan jeg generelt set bare heller ikke fordrage kvinder, da de i stort set alle sammenhænge både privat såvel som professionelt bare er uendeligt pissehamrende irriterende.

  Det værste i professionelle sammenhænge er at man utallige gange har oplevet at kvinder til møder eller plenum ikke evner at fatte sig i korthed, men absolut skal køre deres procesfokuserede østrogen ævlebævle sludder af- så kom dog til pointen for helvede!!

  Skal aldrig igen giftes eller ensige have en kærste igen uanset hvor uforpligtende dette end måtte være. Nyder i fulde drag freden når jeg kommer hjem. Nej jeg er ikke en taber mand. Tjener + 500.000 har et karrierjob på Grønland. Så det er ikke noget med at være en bitterpik fra Nordvestkvarteret i KBH.

  Jeg bryder mig bare ikke om kvinder- og det er fedt at skrive det- måske er det at bryde et mentalt tabu? Vi skal jo guddødmig i vor tid elske enhver kvindlig egenskab og erhvervsleder, professor you name it. Jeg er stået af spelt og klidtoget- det må i sgu selv rode med, god fornøjelse med det. Jeg vil bare have lov til ikke at kunne lide jer og omgås jer så lidt som muligt.

  Jeg gider ikke kvinder og jeg nyder at ignorere overfladiske og ligegyldige kvindfo betragtninger fra kvindlige kollger. Tænker med medfølelse på de mandlige kolleger, der skal hjem til en morterild af intellektuel tomgangssnak fra østrogenøglen.

  Godt jeg aldrig mere i mit privatliv skal være tvangsindlagt til at blive mentalt voldtaget af ligegyldig og pludrende kvindesnak .

  Den engelske forfatter Oscar Wilde siger meget passende om kvinder:

  Der findes kun to slags kvinder her i verden. Den kvinde som altid taler og den kvinde som aldrig tier.

 6. Jeg undrer mig altid, når folk taler om den berømte hønsegård og kvinder som storsnakkende. Jeg kan komme i tanke om 2 kvinder i mit 38 år lange liv, som havde munddiarre – og den ene havde det kun periodevist.. Til gengæld kan jeg nævne adskillige mænd med kroniske mundspasmer og en ordstrøm, der jorder selv de mest ihærdige forsøg på respons fra hvem der er på givent tidspunkt tvangsindlagt

 7. Grænsesøgende og afstumpet handlinger, af ocd lignende tilstande hvor de ikke forstå grænsen for frirum til alle skal kunne være der og trumler hen over folks meninger uden at tænke sine handlinger i gennem to gange og få fornuftige mennesker på nippet af bryde sammen.

  1) kan ikke være i samme rum med forældre uden at skændes
  2) opføre sig som en betonarbejder
  3) braser ind af døren uden at sige pænt goddag og sparker døren i.
  4) ter sig som pubertet-hysteri
  5) morgensur
  6) siger folk roder, mens hendes ting ligner kaos
  7) mangel på struktur og laver konstant om på regler.
  8) skændes uden argumenter
  9) skælder folk ud for ikke at hjælpe til, og på samme tid vil klare alt.

  Flygt så hurtig du kan.

 8. Jeg har droppet kvinder generelt! Ovenstående punkter er een af årsagerne. I er så voldsomt trættende, at omgås og det kan ikke opveje for de få fælles fornøjelser der findes i et forhold.

  Jeg er ved at brække mig over navlepillende/selvoptagede kvinder, der hele tiden skal sammenligne sig selv med andre. De uendelige og opslidende spørgsmål, der er så ligegyldige.

  Det kvalmende fokus, der er på status og matrielle ting uden nogen rationel årsag.

  Summen af det hele får mig igen og igen, når jeg har været i et forhold, til at tænke…jeg vil ud af det lort….så bliv dog stum….dø for helvede.

  Og når man så oven i skal lægge, at man ikke gider en ny kærestes omgangkreds og familie….Tja, så er den vist ikke længere. PIS AF!!! I ER IKKE DET BESVÆR VÆRD!!!

 9. Når i faker orgasmer.
  Jeres dobbelt moral.
  Jeres måde at fordømme ens venner på. Jeres manglende respekt for manden som køn.
  At p****n er det eneste i tror kan tænde en mand.
  At en mand altid skal sprøjte.
  At man ikke må være bisexuel som mand.
  At alt kan forhandles med sex eller mangel på sammen.
  Måden i bedømmer hinanden på.
  At i altid skal have en mand til at slæbe.
  At hvis mande er flink, vil i have sex med ham.
  At vi ikke må afvise jer.
  At vi ikke må sige vores meningom jer eller jeres veninde.
  At manden ikke må have veninder.
  Jeres mindre værd grundet navle pilleri.
  Jeres bederevidenhed inden for børneopdragelse børnepasning mv.
  Jeres måde at pylret om børn på.
  Jeres romantiske forskruedehed.
  Jeres bo bedre mentalitet.
  Manglende direkthed når der er en i kan lide.

  Så ja det et er ikke kun 10 ting.

  Men forstår godt hvor opdragelsen kommer fra.
  Nemlig “vi unge” og andre ikke anderkændend magasiner.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her