Forkæl din dyne og den forkæler dig

Forkæl din dyne og den forkæler dig dyne-300x186 Når man tænker på at vi i gennemsnit bruger 8 timer i døgnet under vores dyne er det underligt vi ikke giver den mere opmærksomhed.

Dynen skærmer os mod kulde og omslutter os med et kærligt kram efter en hård dag – Den er det første vi mærker når vi vågner og det sidste vi sanser før vi falder i søvn.

Dynen fortjener opmærksomhed

En god dyne giver god søvn

En god dyne er sammen med en god seng det vigtigste fundament for en god nattesøvn – Men hvad et en god dyne egentlig, og hvordan vælger man den?

En god dyne skal passer til den person der skal bruge den. Er du meget kuldskær skal du have en ekstra tyk og varmende dyne, og sveder du meget skal du have end med ekstra åndbarhed.

Det anbefales altid, at skifte dyne efter årstiderne. En dyne der passer til varme tropenætter passer ikke til vintertemperaturen i et gennemsnitlig dansk soveværelse.

Giv din dyne luft

Vi sveder i gennemsnit 300-400 ml på en nat og på en varm sommernat kan det let være endnu mere. Det er derfor vigtigt at få seng og dyner luftet ordentligt i gennem dagligt.

Heldigvis er det ikke besværligt, og så har du en god grund til ikke at redde seng om morgenen.

Vend dynen så den varme side kommer op, og fold den ned over fodenden af sengen. På den måde giver du både seng og dyne mulighed for at dampe af, og de holder sig friske og lækre i længere tid.

Når du kommer hjem fra skole eller job kan du redde sengen på den måde du plejer, men undlad sengetæppet med mindre der kommer gæster.

Det betaler sig at passe godt på sin dyne – man sover nu engang bedre i en indbydende og frisk seng.

Forkæl din dyne og den forkæler dig sp

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her