Efterårsfrakker til under 900,- kroner

En af efterårets tilbagevendende trends er frakken, og som altid kan det være en udfordring at finde den helt rigtige.

Dette efterår kan du vælge mellem frakker i flere længder. Hvad enten du foretrækker den klassiske knælange, eller en kortere udgave, finder du i årets efterårskollektioner det du søger.

Form og facon på efterårsfrakken 2013 er ligeledes meget varieret. Du finder alt fra klassiske feminine snit, over androgyne oversize-frakker, til bikerjakken med maskuline detaljer.

Her får du fire bud på den perfekte efterårs- vinterfrakke, som alle koster under 900,- kroner.

Den feminine

Den feminine frakke kan bruges til både hverdag og fest. Den er stilfuld, og går for øvrigt helt perfekt til sæsonens hotteste skotrend – de lange støvler. Med denne kombination rammer du det klassiske femme fatale look, der helt sikkert vil få fyrene til at vender efter dig på gaden.

Gå efter en faconsyet frakke – gerne med et bælte der for at fremhæve taljen. Den viste frakke (1. fra venstre) er fra H&M og koster 399,- DKK.

Den ternede

Grafiske mønstre et altid gode i vinterhalvåret, og i år er den ubetingede største trend tern. De mest populære farvekombinationer er variationer i rød, hvid og sort. De ternede efterårsfrakker er en god base for en af årets signatur trends – sammenblanding af print, mønstre og grafisk udtryk.

Den viste jakke (2. fra venstre) er fra Zara og koster 899,- DKK.

Oversized

Oversizefrakken er en nyklassiker, og da modehuse som Stella McCartney og Michael Kors præsenterede efterårs kollektionerne 2013 var den her igen. Det eksperimenterende androgyne snit er et spændende bud på en unik efterårsjakke, der helt sikkert vil skabe opmærksomhed.

En stor fordel ved oversizefrakken er, at der er plads til en ekstra sweater indenunder, så selv på de koldeste dage behøver du ikke fryse.

Den viste model (3. fra venstre) er fra Lindex og koster 520,- DKK.

Den pastelfarvede

Støvede pastelfarver er ikke noget vi normalt forbinder med efterårsmoden, men i år er det bedste bud på en farverig frakke pastelfarvet. De mest populære nuancer er lys rosa og isblå, men også sarte farver som fx fersken vinder frem i modebilledet.

Syntes du de ultra feminine pastelfarver bliver lidt for sukkersødt, kan du vælge en mere neutral farve som fx cremehvid eller grå. Uanset hvad du vælger vil du lyse op i efterårsmørket.

Den viste frakke (4. fra venstre) er fra Asos og koster 730,- DKK.

1 KOMMENTAR

  1. Meget fin gennemgang af de forskellige typer at vinterjakker. Jeg købte selv en skijakke på udsalg i sommers, men den er alt for varm at have på før det bliver vinter. Jeg tror jeg vil gå hen i h&m og kigger på frakken på jeres billede. Hvis den ikke ser alt for billig ud! kunne det godt blive min overgangsjakke.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her