Kan det være for sent med efteruddannelse?

Kan det være for sent med efteruddannelse? efteruddannelse-300x200 En hel generation er vokset op med politikere der på autopilot, nærmest religiøst, messer mantraet

Uddannelse, Uddannelse, Uddannelse

Vi er blevet tvangsfodret med idealet om en hurtig uddannelse, og hvordan vi i fremtiden skal leve af vores viden – Hjernekraft er Danmarks råstof sige de.

Men hvad gør man hvis drømme uddannelsen ikke er nok til drømmejobbet?

Det er aldrig for sent at lære

Det er aldrig for sent at efteruddanne sig, og lige gyldigt om du arbejder med mennesker eller tal har du mulighed for at opgradere dine kvalifikationer.

Er du fx Social- og sundhedsassistent har du mulighed for at søge om optagelse på sygeplejerske- eller farmakonomuddannelsen.

Er du mere til tal er et godt eksempel på en efteruddannelse HD 2. del i finansiel rådgivning som udbydes af SDU. Som navnet mere end antyder, er det en uddannelse i finansiel rådgivning, og den er skræddersyet til dig der arbejder i den finansielle verden.

Det kan være en stor beslutning at starte på en ny uddannelse, men det ender næsten altid som en positiv uddannelse.

I læringsprocessen udfordrer du dig selv og tilegner dig nye kompetencer som måske bringer dig et skridt nærmere drømmejobber.

Har du lyst til at vide mere om dine specifikke muligheder for efteruddannelse – så slå et smut forbi hjemmesiden for den sidste uddannelse du har gennemført. Her finder du for det meste en oversigt over mulighederne for Videreuddannelse.

… og hvis du ikke allerede har regnet det ud – det er ALDRIG for sent med efteruddannelse!

Kan det være for sent med efteruddannelse? sp

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her