Epilatoren den lette vej til glatte ben

Epilatoren den lette vej til glatte ben sexyliss-epilator Epilatoren, der trækker hårene ud som en pincet, er stadig markedets bedste bud på effektiv hårfjerning, der holder og som du kan gøre selv.

Nu introducerer det kendte franske mærke BaByliss Paris to topmodeller i sin epilator-serie.

Begge er designet til at ligge perfekt i hånden, og med et effektivt træk, der sikrer dig silkebløde ben – længe.

Glatte ben uden stubbe og rifter

Mænd skal ikke diktere, hvordan vi kvinder skal se ud! Men glatbarberede ben uden skrabemærker eller stive hårstubbe er simpelthen pænere i forårets ankelstrømper, efterårets nylonstrømper og sommerens korte shorts og kjoler.

Men hvordan får man den smukke glatte hud, uden at bruge oceaner af tid og penge, på at fjerne det hår, som mange af os mener slet ikke burde have været der til at begynde med?

Barberblade kan være en løsning, men det kræver, at du fjerner hårene stort set hver dag. Samtidig har de fleste opdaget, hvordan huden kan blive rød, nubret og begynde at klø. I værste fald kan det føre til betændelse og hævede knopper, hvilket bestemt ikke er kønt.

Svaret er en epilator

En epilator er lille maskine, der plukker hårene op med rod, på samme måde som en pincet.  Det var det franske mærke BaByliss, der i sin tid opfandt epilatoren og fordelen ved en epilator er, at eftersom håret hives op med rod, har du et silkeblødt resultat – længe!

Helt op til fire uger. Og så sviner det ikke, som fx voks. Samtidig vil hårvæksten blive hæmmet, efter længere tids brug.

Netop nu lancerer BaByliss Paris to topmodeller. Den glamourøse Beautyliss og den sensuelle Sexyliss.  Begge er kompakte og kraftfulde og sikrer et godt resultat i op til 4 uger.

Funktionelt design

Både Beautyliss og Sexyliss er beviser på tidens tendens, hvor kompakt design og funktion går hånd i hånd. Således er de to epilatorer blandt de allermest effektive.

Beautyliss og Sexyliss indeholder begge 72 pincetter, og har et træk på 2200 bevægelser i sekundet! Det er effektiv hårfjerning.

Designet er unikt og minder mest om en lille bold, der ligger godt i hånden, og sikrer, at du kan komme til alle steder – hurtigt og effektivt. Begge epilatorer kan benyttes ledningsfri, så du sikrer dig så fri en hårfjerning som muligt.

Beautyliss og Sexyliss efterlader huden glat og hårfri. Og siden de begge fylder mindre end en traditionel epilator, kan du hurtigt sikre dig glatte ben – selv i en travl hverdag eller på rejsen.

5 råd til smertefri epilering

Fordelen ved epilering er, at huden forbliver glat markant længere tid end ved almindelig barbering. Således kan du have silkebløde ben i helt op til 4 uger.

Du får fordelene fra voksning, men kan let håndtere det selv derhjemme – uden tilstoppede vaske, svineri og genstridige voksrester.

Epilatoren trækker håret ud med et ryk som en pincet og det kan mærkes, særlig de første par gange. Efter et par gange er ubehaget langt mindre, og fordelene ved fremgangsmåden begynder at indfinde sig. Håret bliver væk i længere tid.

For at opnå de bedste resultater ved epileringen og mindske ubehaget, har eksperterne fra BaByliss Paris følgende fem råd:

  1. Husk at din hud skal være helt tør før du epilerer.
  2. Hårene skal være minimum 0,5 mm lange – dog ikke alt for lange.
  3. Bevæg epilatoren mod hårretningen.
  4. Med hurtige bevægelser er ubehaget mindst, men du fanger flere hår, hvis du sætter tempoet ned.
  5. Afslut med at køle din hud ned, fx med koldt vand eller en god creme der ikke stopper porerne.

Prøv den nye, kompakte Beautyliss eller Sexyliss i dag, og gem trygt skraberen væk. Opgrader din skønhedsrutine, og nyd perfekt, glat hud længere.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her