Et lille mirakel fra Nuxe

Huile Prodigieuse Multi Usage Dry Oil fra Nuxe dufter fantastisk og optages af huden uden at efterlade fedtet eller klæbrig, hvad mere kan man forvente?

Nuxe Huile Prodigieuse Multi Usage Dry Oil kan lidt mere. Olien er også god til brug i håret, hvor den giver en fantastisk glans og skjuler de matte og slidte spidser. Nuxe Huile Prodigieuse er en tørolie, hvilket betyder at du slipper for den fedtede olie-fornemmelse, der ellers ofte er forbundet med brug af kropsolier.

Jeg bruger den selv over alt på kroppen, og jeg er meget imponeret over den bløde og strålende hud Nuxe olien giver mig.

Du finder bl.a. Nuxe Huile Prodigieuse Multi Usage Dry Oil hos Lookfantastic hvor den kan købes for 230,- DKK.

1 KOMMENTAR

  1. ja det er en mirakelkur at bruge NUXE huileprodigieu jeg bruger den også i ansigtet om natten ca. fire gange om ugen den er helt fantastisk min hud er blevet blødere og har fået mere glød jeg vil helt sikker anbefale den. den er super.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her