Nemme og flotte frisurer til jule og nytår 2015

Julen står for døren, og det samme gør en masse sjove fester og hyggeligt samvær. Derfor vil vi gerne gøre lidt ekstra ud af os selv og vores hår. Men hvordan? Ofte er det de små ændringer i stylingen, som gør en forskel. Schwarzkopf giver dig ny inspiration til at give din frisure et løft i den søde juletid.

Første skridt mod en flot frisure er fugtgivende hårpleje. Sundt og velplejet hår får din frisure til at se glansfuld ud helt af sig selv.  Hemmeligheden er dybdegående pleje, som ikke tynger håret. GLISS Serum Deep Repair Extreme Serum giver dit hår den ekstra pleje, som det har brug for i vinterens kolde og tørre luft. Den unikke cremede formel forvandles til et vægtløst serum i dine hænder og trænger dybt ind i hårstråets mange lag. Serummet tilfører fugtgivende nærringstoffer i op til 10 lag af hårstrået.

Når håret skal sættes, er det ofte de små ændringer i stylingen, som gør en forskel. Man kommer nemt til at lave den samme frisure igen og igen, men frisuren kan hurtigt piftes op med lidt hårtilbehør, ved at lave skilning i den modsatte side, glatte eller krølle håret.

Hvis du ikke synes, de små ændringer er nok, kan du også prøve en helt ny hårfarve. Den nye Keratin Color fra Scwarzkopf giver et holdbart og yngre look på kun 30 minutter.  Hårfarvens unikke formel med Keratin-Komplex beskytter hårfibrene både før, under og efter farvningen og giver op til 80 procent mindre slitage på håret. Ingen grå hår kan vide sig sikre med 100 procent dækkeevne.

Den romantiske knoldNemme og flotte frisurer til jule og nytår 2015 Den-romantiske-knold

Skab et blødt og romantisk look med den lidt ´tilfældige´ knold. Den er hurtig og nem at sætte – også hvis du aldrig har prøvet at sætte dit hår op før.

Styling: Saml dit hår langt nede i nakken med en elastik, som ikke skader håret. Fold de lange spidser op under det øvrige hår og fastgør dem ved hjælp af hårnåle. Lad nogle enkelte hårlokker smutte uden for den opsatte frisure. Krøl disse løse lokker med et krøllejern. Giv den løse opsætning ekstra hold med Poly Swing Volume Hairspray.

Den elegante lange page – både til kort og langt hårNemme og flotte frisurer til jule og nytår 2015 Den_elegante_lange_page

Denne skulderlange page, også kaldt ´lob´ efter ´long bob´, er både ultra feminin og ekstravagant. Denne frisure er et sikkert hit til fest og ballade.

Styling – kort hår: Få håret til at falde ekstra smukt ved at børste det lok for lok, først indad og så udefter, mens du føntørrer. Er dit hår tyndt, så giv det ekstra volumen og hold med Poly Swing Volume Mousse, inden du føntørrer. Brug et glattejern for at give dit hår det ægte, glatte pagehårspræg.

Styling – langt hår: Vil du gerne beholde dine lange lokker, men afprøve en ny frisure, så kan du sætte det op i en snydepage. Det kræver blot et par hårnåle og Poly Swing Volume Hairspray.

De sexede krøllerNemme og flotte frisurer til jule og nytår 2015 Sexede_kroeller

Nogle gange kan man bare ikke få for meget af det gode. Det gælder uden tvivl for denne frisure til særlige lejligheder. Overrask selskabet med en smuk manke af sideredte krøller.

Styling: Tag Poly Swing Volume Mousse i dine håndflader og fordel det i dit håndklædetørre hår for ekstra volume. Føntør håret med hovedet nedad. Tag derefter tynde hårlokker og rul dem om et krøllejern. Red til sidst din krøllede manke ned over den ene skulder. Giv frisuren et sidste touch med Poly Swing Volume Hairspray.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her