Snyd dig til fantastisk glød

Snyd dig til fantastisk glød shiseido-accentuating-color-stick Shiseido Accentuating Color Stick er produktet du ikke må undvære. På ingen tid får du frisk og strålende makeup og din hud en fantastisk udstråling. Den fremkalder mirakler på kindbenene, og er fantastisk på næseryggen, amorbuen og på hals og bryst.

Shiseido Accentuating Color Stick har længe været en favorit blandt makeupartister, og den ikke bare fremhæver, den giver også en sexy effekt og en smuk glød til huden.

Sådan bruger du den

På kindbenene: Påfør et let strøg på kindbenene efter du har jævnet huden med concealer og foundation. Glat det derefter ud med fingrene. Accentuating Color Stick er i cremeform der er derfor en god ide ikke at pudre huden der hvor du skal bruge den, da det hurtige bliver klattet.

På næseryggen: En enkel tynd stribe påføres langs næseryggen. Jævn det forsigtigt ud med fingrene så overgangene er bløde og fine.

På overlæben: Tag en lille pensel, eller brug fingrene, og påfør lidt af highlighteren på selve amorbuen (det lille ”hak” ved din overlæbe). Det fremhæver munden på en smuk og diskret måde.

På hals og bryst: Påfør nogle strøg på kravebenene og på, eller lige over, brysterne (afhængigt af din udskæring). Slut af med at jævne ud med fingrene.

Du kan bl.a. købe Shiseido Accentuating Color Stick online ved Strawberrynet

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her