Er golf overhoved for piger?

Er golf overhoved for piger? kvinde-goolf-300x221 Skotskternede bukser og en attitude som mest af alt minder om Skønne Fritz og Søde Poul fra Rytteriet. Jo vi ved vidst alle hvordan golfspillere er!

Sådan var det engang, men den tid hvor golf var et spil for adelen er for længst forbi. I dag er golf for alle…

… også for piger

Hvad er dit handikap?

Golfsporten er en af de eneste spil hvor du som nybegynder kan konkurrer med erfarne spillere, det er muligt på grund af et indbygget handikapsystem der tager højde for hvor god du er.

Med udgangspunk i det så kaldte handikap får du tildelt ekstra slag, og har derved mulighed for at spille med modspillere på alle niveauer.

Når du spiller golf konkurrerer du derfor først og fremmest mod dig selv, hvilket også er et af de fascinerende elementer i sporten.

Er det dyrt at spille golf?

Golf hører ikke til blandt de billigste sportsgrene, men det er langt fra så dyrt som mange går og tror.

Den største udgift ved at spille golf er medlemskabet i en klub, men der findes heldigvis et billigere alternativ. På pay and play baner kan du spille uden at være medlem af en golfklub. Du betaler pr. runde og du behøver ikke at have prøvet at golf før.

Har du bare lyst til at afprøve om spiller er noget for dig, kan man på de fleste baner leje golfudstyr, og få en fornemmelse for sporten.

Som begynder kan du sagtens undvære særlige golfsko og golftøj. Et par almindelige sportssko og hverdagstøj er helt tilstrækkeligt.

Når du så er blevet bidt kan shoppe løs i et nærmest uendeligt udvalg af udtyr til golf. Tag fx et kig på www.golfexperten.dk der åbner sig en helt ny verden af gaveønsker og musthaves 🙂

Golf handler om at have det sjovt, motion og naturoplevelser. Spillet dyrkes af alle generationer og alle samfundslag.

Er golf overhoved for piger? sp

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her