Good Luck in Brazil!

0

Den hollandsk-spanske model og skuespillerinde Yolanthe Sneijder Cabau pakker sin kuffert som ‘football wife’ og rejser til Brasilien med #Luckysloggi for at vise sin support til det hollandske fodboldlandshold, hvor hendes mand, den hollandske fodboldspiller Wesley Sneijder, skal kæmpe for Holland.

#Luckysloggi lanceres i nationale farver og bæres som ‘held og lykke’ hipsters for at vise support til de nationale favoritter. For VM handler ikke alene om fodbold, men også om national stolthed. VM er en af de sjældne stunder, hvor vores land samles som en stor familie, bærer de samme farver og hepper på det samme hold.

Yolanthe Sneijder Cabau er hollandsk-spansk skuespillerinde, model, prisvindende TV programværtinde og grundlægger af ‘Free A Girl’ velgørenhedsorganisationen. I juli 2010 giftede Yolanthe sig med den hollandske fodboldspiller Wesley Sneijder og blev dermed en af verdens mest kendte og fotograferede ‘football wifes’. Yolanthe har været på forsiden af mere end 60 internationale magasiner, været ansigt for Giro d’Italia og er tre gange blevet valgt af FHMs læsere som årets mest sexede kvinde.

Oplev sloggis behind-the-scenes med Yolanthe og hør hende fortælle, hvordan hun vil fejre en eventuel VM sejr i artiklens video.

#Luckysloggi hipsters fås i de Hollandske nationalfarver (limited edition i Holland) samt i hvid.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here