Grøn te bekæmper bumserne

Viste du at grøn te kan bruges til andet end at drikke. Ny forskning viser, at hudplejeprodukter med grøn te kan bekæmpe og dæmpe uren hud og akne.

Vi ved at grøn te kan hjælpe ved ondt i halsen – men grøn te kan meget mere end det.

I en undersøgelse med 35 personer, med svære hudproblemer, mente mere end 80 % at deres hud havde fået det bedre, efter otte ugers daglig anvendelse af en creme med antioxidanter fra grøn te.

Dae Hun Suh professor i dermatologi ved Seoul National University College of Medicine i Sydkorea, fortæller at ”effekten var bedre end andre lægemidler til behandling af akne”.

Almindelig grøn te er ikke nok

Selv om der var tale om en meget lille kontrolgruppe ser resultaterne ud til at være lovende. Det kræver dog en ret stor mængde antioxidanter for at give en synlig effekt, så det er desværre ikke nok at lægge kolde teposer på dit ansigt.

Hudplejeprodukter med ekstrakt af grøn te indeholder ofte højere koncentrationer af de gavnlige stoffer, så her er resultatet ofte bedre. Prøv fx Green Tea & Rose Hydrating face serum fra John Masters.

Hvis du kunne bruge denne artikel om bumser vil du sikkert også synes godt om denne trin-for-trin guide der får bumser til at forsvinde hurtigere.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her