Hår trends efteråret og vinteren 2010

Hår trends efteråret og vinteren 2010 haarmode-fv-2010 Trænger du til en ny frisure? Vi kigger nærmere på efterårets hotteste hårmode – og jeg tør næsten garanterer der er noget der passer til dig.

Hvad enten du er til retromode, rock look eller en simpel minimalistisk stil kan du få en frisure der får dig med på den hotteste hårmode efteråret/vinteren 2010.

Sideskilning
Den brede sideskilning er for alvor tilbage dette efterår. Brug den klassiske frisure til at skabe et elegant og androgynt tvist til dit herreinspirerede outfit. Den brede sideskilning fungerer også rigtigt godt med en hestehale, en anden af sæsonens markante trends. Hårmoden efteråret/vinteren 2010 giver dig frit valg mellem den stramme og den mere løse variation af den brede sideskilning, så der er op til dig at vælge en favorit – jo bredere, jo bedre.

Touperede opsætninger
Hårmoden denne sæsong er kendetegnet at opsat hår, og den hotteste variant er den voluminøse og touperede. Kreér din egen retroinspirerede frisure med opsat hår, og skab opmærksomhed med ekstra meget volumen på toppen.

For at skabe det helt rigtige look skal du brugen en touperings-kam, og en god hårspray med tekstur. Tekstursprayen giver dit hår en grovere karakter, og gør det meget nemmere at arbejde med. Afslut med en almindelig fikseringsspray, og din frisure er klar til fest.

Tilfældigt hår
En anden af sæsonens tydelige tendenser er, at skabe et indtryk af tilfældighed i frisuren – håret skal se ud som om du bare har ladet det lufttørre for du gik ud af døren. Det tilfældige og let pjuskede hår kunne man bl.a. se på catwalken hos Marc Jacobs, Chanel, og Vanessa Bruno. Det tilfældige hår skaber en fin kontrast til efterårets minimalistiske tøj og smykker.

Selv om looket er tilfældigt kommer det ikke helt af sig selv. Det letteste er at bruge en hårpudder som giver både volumen og et mat effekt. Jeg foretrækker selv Kevin Murphy Powder Puff men der er mange andre gode produkter på markedet.

Fønnet volumen
Det fønnede 70er look er tilbage i hårmoden vinteren 2010. Det udtryk jeg holder mest af er med volumen i bunden og bløde bølger i længderne. Den nyklassiske 70er frisure går fint sammen med sæsonens tøjmode, og er på engang både klassisk og nyskabende.

Det kræver lidt øvelse at ramme det helt rigtige look, men med en god rundbørste og en varmebeskyttende spray er det bare at prøve sig frem. Resultatet skal være glamourøst og smukt.

Hestehale
Hestehalen er for alvor tilbage i modebilledet – og det i alle variationer. Høje, lave, med sideskilning, glatte, børstede, der er noget for alle.

Du kan give den hverdags-klassiske hestehale et strejf af fest med et glansgivende produkt, og fine løse krøller i enden. Vær ikke bange for at prøve dig frem, der findes også en hestehale-frisure der passer til dig.

Inspiration fra fortiden
Det elegante look fra 50- og 60erne er tilbage for fuld musik. Gå efter en frisure med meget volumen i toppen, og tilføj som ekstra detalje et hårbånd. Mangler du inspiration så tag et kig i det gamle familiealbum.

Et godt tip er at bruge løshår, eller en såkaldt hair donut (hår-valk), for at skabe ekstra meget volumen når du lavver toppen. Toupér håret godt red det øverste af håret over for at skabe en glat overflade, afslut med en god hårspray.

Manger du produkter til at skabe modefrisuren for efteråret/vinteren 2010 så tag et kig på vores artikel om køb af hårprodukter online, der er rigtig mange penge at spare.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here