Hårmoden foråret 2012 – Forårsfriske og forførende frisurer

Hvad er hot og hvad er not? Savner du input til forårsfritsen? Modeugerne rundt omkring i den store verden er veloverståede og med inspiration fra catwalks er Schwarzkopf Professional nu klar med deres bud på hårmoden foråret 2012. Nedenfor præsenteres verdenskendte Essential Looks, en spændende kollektion kogt ned til fire meget forskellige stilarter.

Cool Hunters

Disse dynamiske kvinder har brudt med de gængse regler og traditioner. De er på jagt efter ægthed, personlighed og tager det bedste fra forskellige kulturer. Dette viser sig i looks der er rige på kulturelle islæt og energiske attituder. Frisurerne går fra glat, elegant pagehår til fjerlette klipninger og kække farver. Cool Hunters har en stor passion for mode.

Sport Junkies

Sporty look hitter i denne sæson. Tænk hættetrøjer, nylonbælter, netbeklædning og baseball kasketter. Rene linjer, neonfarver og hightech repræsenterer nemlig denne nye ”art” af hippe junkies. Trenden munder ud i minimalistiske og powerfulde looks som simrer af livskraft. Sport Junkies foretrækker smarte styles med mulighed for at skifte frisure.

Dark Angels

Sensuel, hypnotisk og eksotisk. Denne trend appelerer til kvinder, som har en medfødt selvtillid og en powerfuld attitude.

Disse kvinder har et flot look, som giver dem en næsten magnetisk tiltrækningskræft. De er ultra feminine, forførende og udstråler en raffineret sexappeal. Tænkes der Dark Angels, handler det om luksus og perfekt glansfuldt hår med en smuk, neutral hårfarve.

Hip Opulants

Kvinder som lever det hårde og hurtige liv i overhalingsbanen. De elsker at opleve og blive set. Deres garderobe genspejler deres kærlighed til glamour med et mix af vilde print, pangfarver og et strejf af funklen. Klipningerne er skarpe og rene, farverne går fra blonde til gyldenrøde. Glamour og alsidighed er nøgleordene hos Hip Opulants, og så har de den altafgørende ”kant”, der gør dem ægte.

1 KOMMENTAR

  1. Jeg er klart mest til Dark Angel frisuren, den minder også lidt om den jeg allerede har 🙂 Jeg kunne godt forestille mig at prøve en pagefrisure som den , men jeg mangler lige at overbevise min kæreste om det er en god ide.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her