Hemmeligheden bag sundt hår

Hemmeligheden bag sundt hår pantene-sundt-haar Alle kvinder vil gerne have smukt og glansfuldt hår, der både føles og ser sundt ud. i mere end 60 år har Pantene været en vigtig og dominerende spiller globalt på området inden for hårpleje.

Dette efterår overgår Pantene endnu engang sig selv og understreger sin position ved at præsentere spændende og revolutionerende nyheder på området for hårpleje. Mens vi venter på nyhederne fra Pantene, så lad os tage et kig på, hvordan man får et sundt og glansfuldt hår kombineret med en sund livsstil.

Ud fra et holistisk synspunkt har Pantene valgt at fokusere ekstra meget på den vigtigste trend netop nu – sundhed. Eftersom det kan ses på vores hår, hvordan vi har det både fysisk og mentalt, er det relevant at tage et nærmere kig på, hvad der tæller, når det handler om at få et sundt og velplejet hår. til at hjælpe os med at opnå optimal sundhed har Pantenes eksperter valgt at dele deres indsigt og hemmeligheder til, hvordan vi får et sundt hår og en sund krop.

Kost er den vigtigste grundsten, når det gælder et sundt helbred
Dårlig og forkert kost kan ses på vores udseende, både på håret og på kroppen. Det kommer ofte til udtryk ved at håret bliver tyndt, huden tør og man sover dårligt. for at undgå dette bør man sørge for at:

Spise rigelige mængder af frisk frugt, grøntsager og drikke tilsvarende mængder vand for at holde sin fugtigheds-balance i orden.

Huske på at kerner, koldpresset olie og nødder indeholder et miks af proteiner, essentielle fedtstoffer, vitaminer og mineraler, som alle er nærende ingredienser, der er gode for håret.

Droppe raffineret sukker, da det forårsager svingninger i blodsukkerniveauet og giver dig lyst til at spise usunde snacks.

Daglig balsam- og hårpleje er essentielt for at opnå et sundt hår

  1. Brug en balsam-formel, der målrettet plejer de dele af håret, der har mest brug for fugt
  2. Undgå høj varme på vådt hår, da det skaber damp og skader hårets overflade. I stedet for at føntørre dit hår, når det er gennemvådt, så lad det enten tørre lidt i håndklædet eller lad det tørre naturligt til det er 80 % tørt for derefter at style det, som du ønsker
  3. Anvend en intensiv hårkur en gang om ugen for at tilføre ekstra fugt, styrke og glans til håret

Mens vi venter på de spændende nyheder fra Pantene, kan vi hente inspiration fra Sam McKnights tips til, hvordan vi får og bevarer et sundt hår i løbet af sommeren med udgangspunkt i den kommende sæsons hårtrends og -styles.

Denne sæsons looks er inspireret af fremtiden. frisurerne kan både være særdeles innovative og arkitektoniske til sjove, optimistiske og afslappede, hvilket indbyder til at vove noget nyt og anderledes. Selv klassiske looks tilføres et modernistisk twist. De friske, nye strømninger i sommerens hår afspejler netop, hvad der også rører sig i modebilledet. sommermoden er præget af et moderne udtryk med klare, lyse stoffer med high-tech finish og skulpturelle snit.

Om Sam McKnight
De sidste tre årtier har Sam McKnight befundet sig forrest inden for hårstyling. Han har gennem sin karriere vundet flere store priser inden for sit felt, hvilket har gjort ham til en af de mest respekterede og beundrede hårstylister blandt designere, fotografer og skønhedsjournalister verden over. McKnights kundeliste tæller altid internationale berømtheder, og han har stået bag nogle af de mest velkendte looks i nyere tid.

Sam McKnight har Spottet de fire hotteste hårtrends denne sommer

Soft sculpture – er en hårtrend, der udforsker nye former ved at gøre langt hår mere blødt og let. få looket med Pantenes moving volume mousse.

Deep Texture
– er en reaktion på sidste sæsons ultra-glatte look. Denne sommer bliver det populært at tilføre struktur til håret. få looket med Pantenes lift & Deinition Whipped Wax.

Tumbling Cascades – handler om glamourøst hår med store og fyldige krøller. få looket med Pantenes Perfect curls mousse.

Fresh Hair – et afslappet look, hvor det er op til den enkelte at arbejde med sit hårs naturlige skønhed og give efter for de naturlige fald og bevægelser i håret. få looket med Pantenes smooth & silky hairspray.

Alle trends har en ting til fælles – et sundt og velplejet hår. hvad enten du har dit hår sat op eller til at hænge løst, om det er farvet eller naturligt, så har det et sundt og glansfuldt look.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her