Hjemmelavet ansigtsmaske der virker

Hjemmelavet ansigtsmaske der virker matas-kaolin En hjemmelavet ansigtsmaske med ler er noget af det bedste du kan gøre for din hud…

… Særligt hvis du har problemer med uren hud, eller synes din hud mangler glød og liv.

Den bedste lertype til ansigtsmasker er den er en Bornholmsk ler art kaolin, som er rigtig god til at opsuge hudens overskuds fedt og urenheder.

Kaolin sælges mest til pleje af fyrretræs-gulve, men det ændrer ikke ved, at Kaolin er glimrende til brug i sund naturlig hudpleje.

Kaolin koster ikke mange penge. I Matas kan du fx få en bøtte med 400 gram for ca. 20,- DKK.

Når du køber kaolin er det meget vigtigt, at du sikrer dig, at produktet er rent kaolin, og ikke indeholder anden kemi.

Sådan laver du den hjemmelavede ansigtsmaske

Du skal bruge:

  • Kaolin
  • Vand

Masken mod bumser laves ved at blande et par spiseskefulde kaolin med lidt vand, og rører det til en smidig cremet masse.

I stedet for vand kan du også bruge A38 eller yoghurt, det giver en god fugtgivende virkning.

Andre har gode erfaringer med at bruge stærk grøn te til at røre kaolinen op med. Grøn te indeholder store mængder antioxidanter som virker plejende og beskyttende på den sarte ansigtshud.

Sådan bruger du den hjemmelavede ansigtsmaske

Når masken har opnået den rette konsistens skal du lade den hvile i et par minutter. Smør den derefter jævnt ud i hele ansigtet, og på halsen

Nu er det bare at vente til masken tørre, det tager ca. 10 til 15 min. Når masken er tørret op vasker du den af med en mild ansigtsvask, og nyder den rene og friske fornemmelse.

Den hjemmelavede ansigtsmasken mod bumser og uren hud er skånsom mod huden, og kan med fordel anvendes et par gange op ugen.

Husk at tilføre huden fugt med en god ansigtscreme når du har fjernet masken. Brug fx. den lækre Express The Truth fra Ole Henriksen en fugtighedscreme med bl.a. afrikansk rød te, som beroliger huden.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her