Sådan får du flotte hvide tænder på 5 dage

Sådan får du flotte hvide tænder på 5 dage hvidt-smil-300x200 Et gammelt ordsprog siger et smil siger mere end tusinde ord, og spørger du mig er der noget om snakken.

Nogle er født med smukke hvide tænder, men de fleste af os må arbejde lidt (eller meget) for det perfekte smil.

Jeg har gennem årene slidt flere hundrede tandbørster op, men mine tænder bliver stadig gullige. Jeg bruger sågar specialtandpasta som fx. Denivit til at forebygge, men det har aldrig haft nogen effekt på mit piratgebis.

Landet med de hvide tænder

På en ferie til USA var jeg så heldig, at blive introduceret for Hollywood-hemligheden iWhite Instant, et fantastisk produkt til hjemmeblegning af bisserne.

Sådan får du flotte hvide tænder på 5 dage iWhite_instant_kit-272x300 Jeg bruger normalt ikke iWhite Instant mere end et par gange om året, mere er ikke nødvendigt for at holde mine tænder flotte og hvide.

…og nej, tænderne bliver ikke ultra-hvide som som et skete for Ross i Friends – de bliver et par nuancer lysere, og bevarer det naturlige look

Sådan får du flotte hvide tænder på 5 dage ross-hvide-taender

I flere år har jeg købt iWhite Instant på Ebay, men nu kan det endelig købes i Danmark. Jeg har set en pakke med 10 behandlinger til 359,95 DKK hos med24.

For mig holder sådan en omgang let et år, og jeg har altså virkelig gule tænder 🙂

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her