Køb dit tøj online

At shoppe tøj er efter min mening noget af det fedeste man kan bruge sin tid på, men desværre er det en temmelig dyr hobby. Heldigvis er der rigtig mange penge at sparre ved at købe dit tøj på nettet, og udvalget af gode online-tøjbutikker er efterhånden også ret imponerende. Jeg har kigget lidt i min egen linksamling, og har håndplukket mine yndlings online tøj-shoppinglinks til dig.

SmartGirl.dk
SmartGirl.dk er en dansk internetbutik, hvor du kan købetøj på nettet. Priserne er gode, og antallet af designere er imponerende. På SmartGirl kan du bl.a. finde flere af de nye danske designere, og siden er altid et besøg værd som inspiration. Siden får top karakter for brugervenlighed, og kundeservice er også rigtig god.

Yukka
Yukka appellerer umiddelbart mest til street-tøser, men der er noget for ALLE. Det er her jeg køber Apple Bottoms og RocaWear. Yukka ligger i England, men du skal ikke være bange for hverken betaling eller fragt omkostninger. Fragten er altid 10 £ lige meget hvor meget du bestiller, og du har naturligvis fuld returret.

Dress-for-less
Dress-for-less er en online tøjbutik med fokus på pris og mainstream mode. Dress-for-less køber de bedste og mest fordelagtige partier ind til dig fra restbeholdninger, overproduktion og udsalg, og priserne er som regel rigtig fornuftige.  Siden er fornuftig opbygget, og der er let at finde rundt blande de forskellige mærker og kategorier.  Kundeservice er god, dog skal man være opmærksom på at evt. returvare skal sendes til en tysk adresse.

Start London
Lad det være sagt med det samme Start London er min favorit når det gælder køb af tøj på nettet.  Vi har her fat i en engelsk butik med helt i gennem utroligt udvalg, og for os danskere uforståeligt lave priser. Start London er en high end tøjbutik, og du finder her alle de kendte mærket samt tøj fra nye trendy designere. Jeg kan bogstaveligt bruge timer på at klikke rundt, og finder altid noget jeg bare må eje.

Lace
Du kender sikkert allerede Lace som fysisk butik med et stort udvalg af lingeri. Lace findes også på nettet, og du kan her købe lingeri fra flere af de kendte mærker Fx Triumph, Marie Jo, L’Aventure, PrimaDonna, Aubade, Chantelle, Passionata, Schiesser, Freya, Fantasie og Calvin Klein. Lace onlineshop er let at benytte, og udvalget er fint.

Millet Sports
Der er her jeg køber løbetøj, men du finder også meget andet sportstøj og udstyr. Udvalget er stort, og priserne meget lave. Millet Sports har tøj og udstyr fra så godt som alle de kendte producenter af sports og fritidstøj.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her