Blæs liv i dit hår

Blæs liv i dit hår kompakt-haartoerrer-remington En ny, kraftig kompakt hårtørrer fra Remington ser dagens lys, just som vinteren er kommet, og håret skal tørres grundigt, inden man bevæger sig ud i kulden. Den nye Luxe Compact er udstyret med en kraftig AC-motor, den er let i vægt og giver et tørt resultat på få minutter.

Det smarte ved den nye Luxe Compact er, at den særlige AC-motor er meget effektiv – og så er hårtørreren lille og vejer ikke mere end et kg. Det gør den lettere og mindre klodset sammenlignet med andre modeller med en lignende motor. Derfor er den også et oplagt valg til den travle og aktive kvinde, der efter træningstimen gerne vil tørre hår, men som ikke har hverken plads til eller gider slæbe på en stor hårtørrer. Man behøver derfor ikke at træne sine arme i flere måneder for at klare en føntørring med en hårtørrer med AC-motor.

Luxe Compact har 2.000 watt og giver en hurtig tørring med et professionelt resultat. Den er desuden udstyret med en ion-generator, der sikrer, at håret tørrer hurtigt, samtidig med at statisk elektricitet minimeres. Der er frit valg mellem tre varme- og to hastighedsindstillinger, som let indstilles efter behov. Afslut føntørringen, og skab den sidste finish med et ægte cold shot, hvor luften reelt er kold og ikke bare lunken.

Alle skal have råd til en fed hårtørrer
Den nye hårtørrer er en del af Remingtons professionelle serie, men det betyder ikke, at prisen er skruet i vejret. Med en vejledende udsalgspris på bare 349 kr. kan alle få råd til en hårtørrer med professionelle egenskaber. Med i prisen følger en diffuser til at give ekstra volumen samt to koncentratorer; en Super Slim-koncentrator for maksimal samling og præcision af luften ved styling og en Fast Dryer-koncentrator. AC-motoren sikrer en lang levetid, og Remington stiller derfor også garanti på fem år.

Luxe Compact forhandles hos Matas og Bilka over hele landet.

Husk også vores populære artikel 10 trin til perfekt hår

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her