Derfor skal piger træne Mixed Martial Arts (MMA)

Ja, du læste rigtigt!

Vi mener helt alvorligt, at kvinder skal træne MMA, og hvis du hænger på giver vi dig lidt længere nede 8 hårdtslående argumenter.

Men først.

Hvad er Mixed Martial Arts (MMA)?

MMA er en kampsport, der kombinerer elementer fra bl.a. boksning, judo og kickboxing. Sporten er endnu relativ ung i Danmark, men populariteten er kraftigt stigende.

Mikset af forskellige former for kampsport gør, at hele kroppen aktiveres og du træner styrke, smidighed og kondition på en gang.

MMA er også for piger!

Derfor skal piger træne Mixed Martial Arts (MMA) MMA-pige Ligesom du ikke får en svulmende bodybuilder krop af at træne styrketræning et par gange om ugen, bliver du heller ikke til en muskuløs kampmaskine ved at træne MMA.

Du vil helt sikkert blive strammet op og bliver meget stærkere, men du mister ikke dine feminine former. Sporten er i dag så populær blandt piger, at du kan få MMA-udstyr specielt udviklet til kvinder, og i andre farver end sort.

Rigtig mange piger træner boksning udelukkende pga. af den gode træning, og sådan er det også med MMA.

Langt de fleste kvinder har intet ønske om at komme i kamp, men hvis du har mod på, er det muligt at dyrke sporten på konkurrence niveau.

Her er de:

8 grunde til kvinder skal træne MMA

1) Mixed Martial Arts styrker din selvtillid. Selv om du selvfølelig undgår fysiske konfrontationer vil du lære at håndterer en hvis den skulle opstå. Trygheden i at have et fysisk overskud afspejler sig på din psyke, og du vil føle dig mere sikker og have en stærkere selvtillid.

2) MMA vil lære dig disciplin. Disciplin, særligt træningsdisciplin, er noget man kan tage med fra de fleste sportsgrene. Hvis du tager din træning alvorligt vil du lære spise, sove og træne på den bedst mulige måde.

3) Det er en fremragende fysisk træning. Det er svært at forestille sig en træningsform der giver en bedre allround træning end MMA – Det får BodyFit timen i det lokale træningscenter til at virke som en omgang let opvarmning.

4) Du lærer at forsvarer dig selv. MMA er en kampsport, og du vil lære alt fra slag og spark til brydegreb og frigørelsesteknikker.

5) MMA træningscentre er fyldt med lækre veltrænede mænd!

6) Du får et sted hvor du kan udtrykke dig fysisk i trykke og kontrollerede rammer. Kvinder har også behov for at udtrykke sig fysisk. Mærk den opløftede og frie fornemmelse efter at have givet bokse sækken en ordentlig omgang.

7) Fysisk udfoldelse er et effektivt værktøj til at bekæmpe stress. Når du træner hårdt og koncentreret giver du din hjerne en pause. Kombineret med en bedre fysisk form, er træningen den perfekte kur mod stress.

8) Du bliver en del af en gruppe. Sammenholdet i et MMA-center er enestående. Her møder du folk fra alle sociale klasser, og vil få nye venner i massevis.

Derfor skal piger træne Mixed Martial Arts (MMA) mma-bikini-form

Har du mod på mere?

Det er muligt at træne MMA i langt de fleste større byer, find din nærmeste MMA-klub her. Er du i tvivl om det er noget for dig kan du sikkert få en gratis prøvetime.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her