En duft af velvære

En duft af velvære lavender-secrets-badeolie Efteråret er over os. De lange, lyse sommeraftener bliver så småt afløst af mørke, regn og blæst, og det er tid til indendørs hygge og selvforkælelse. Lavera har hentet ingredienserne til sin spa-serie i naturen, og med dufte fra bl.a. vildrose og lavendel bliver badeværelset fyldt med velvære, og sommerens varme kommer tilbage i kroppen i de kolde vintermåneder.

Varme, behagelige bade, hvor man smøres ind i duftende olier, kan man spore tilbage til Kleopatra og det gamle Rom, men lige nu er spa og velvære mere ”hot” end nogensinde. Det ses på antallet af spa- og wellness-steder, der skyder frem overalt og inviterer inden for til en fritime – væk fra en stresset hverdag.

Otte verdener af dufte

Med Laveras BodySPA-serie kan du selv lukke den behagelige spastemning ind i dit eget badeværelse. Lavera har nemlig samlet naturens kraft til forkælelse i kropsserien, der forvandler dit badeværelse til en oase af velvære. Oplev, hvordan de økologiske, aktive ingredienser tilfører ny styrke og fugt til huden, mens du nyder de afslappende dufte fra særligt udvalgte essenser. Serien består af otte dufte, som naturen har skabt dem: vildrose, appelsin-havtorn, mælk-honning, lavendel-aloe vera, jernurt-lime, kokos-vanilje, abrikos-mandel og citrusfrugter.

Helseegenskaber og økologimærkning
Foruden de lækre dufte indeholder BodySPA-produkterne bl.a. den bakteriedræbende og sårhelende aloe vera-plante. Men også den antioxidant- og vitaminrige frugtbusk havtorn med et meget højt indhold af C-vitamin samt A-, B-, E- og P-vitaminer har fundet vej til Laveras BodySPA-serie. Vitaminerne dæmper bl.a. produktionen af pigment, beskytter huden mod solens stråler og luftens forurening. Serien har desuden et stort indhold af økologiske ingredienser – i enkelte produkter over 95 pct. BodySPA bærer derfor logoet fra NaTrue, som er en international sammenslutning, der kategoriserer og mærker naturlige og økologiske kosmetikprodukter.

Der er forskellige varianter inden for de otte serier, men bodylotion, bruse- & badegel samt deodorantspray findes i dem alle. Cremebad, bodypeeling, håndcreme, kropsolie og deodorant roll-on uden alkohol er eksempler på seriernes øvrige produkter.

Serien er smukt designet og en fryd for øjet på ethvert badeværelse, og produkterne er den oplagte julegaveidé til piger i alle aldre, der fortjener lidt forkælelse.

Laveras BodySPA-serie lanceres i tuber og flasker for at beskytte mod iltning og bakterier.

Produkterne forhandles hos helsekostbutikker landet over til vejledende udsalgspriser fra 29,75 kr. til 189,00 kr. Du kan også finde de lækre Levera BodySPA produkter hos netbutikken med24>>

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her