Ansigtspleje med hvid te

Ansigtspleje med hvid te laveras-my-face Med alderen mister huden sin naturlige elasticitet og evnen til at regenerere i samme grad som tidligere. For at bevare en sund og naturlig glød har huden derfor brug for hjælp udefra. Faces MY AGE-serien indeholder antioxidanter, en række økologiske olier og det naturlige enzym Q10, der giver huden fugt, næring og beskyttelse.

Hvid te fra Indien og olie fra karanjatræet
Hvid te har et meget højt indhold af antioxidanter – hele tre gange så meget som grøn te. Den fairtrade-certificerede hvide te fra Sigampattibjergene i Indien indeholder desuden koffein, som stimulerer cirkulationen i huden og hæmmer de enzymer, som kan have en negativ effekt på den naturlige kollagenproduktion. Det har afgørende betydning for hudens styrke og elasticitet, da nedbrydning af kollagen giver rynker. Det høje indhold af antioxidanter støtter desuden hudens regenerering og styrker cellerne til at modstå cigaretrøg og stærkt sollys, som kan forårsage celleforandringer.

Den primære vegetabilske olie i MY AGE-serien stammer fra frøene fra karanjatræet, som vokser i Indien og Australien. De store brune frø har et rigt indhold af olie, som ofte bliver brugt i urtemedicin og til personlig pleje. Olien har en blødgørende virkning på huden og beskytter naturligt mod UV-stråler.

MY AGE opfylder alle hudens behov
”Laveras nye MY AGE-serie er et ”must have” for enhver kvinde over 30 år. Kvaliteten er høj, og produkterne er fri for syntetiske tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Samtidig er produkterne effektive og rimelige i pris,” siger Jonna Christensen, direktør og ejer af NaturImporten, der er dansk importør af Laveras produkter.

Serien består af seks produkter: mild renseskum, dagcreme, natcreme, lifting-serum, øjencreme og øjen-roll-on. Fælles for hele serien er, at alle produkter indeholder hvid te og karanjaolie. Derudover anvendes råvarer fra kontrollerede økologiske jordbrug, og duften kommer udelukkende fra urter og æteriske olier.

Laveras Faces MY AGE-serie lanceres i tuber og flasker med et luftfrit pumpesystem for at beskytte mod iltning og bakterier.

Produkterne forhandles hos helsekostbutikker landet over til vejledende udsalgspriser fra 109 kr.-

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her