Lindex åbner dørene til ny modeoplevelse i Danmark

Lindex åbner dørene til ny modeoplevelse i Danmark lindex_danmark-300x233 Den 19. november kl. 00.01 åbner Lindex dørene til en helt ny modeoplevelse i Danmark.

Nu får også danske modeelskere mulighed for at handle inspirerende og prisbillig mode fra Lindex’ modekollektioner med dametøj, børnetøj og undertøj.

At Lindex online shop også åbner i Danmark er helt sikkert værd at fejre! Lindex betaler alle fragtomkostninger for danske kunder i november måned.

Desuden har du mulighed for yderligere 10 % rabat på indkøb i den kommende uge. Indtast rabatkoden: PR161110. Tilbuddet gælder til og med den 26. november 2009.

Lindex er Sveriges største modeaktør og er blevet udnævnt til årets bedste modekæde af branchemagasinet Habit.

I Sverige findes der 201 Lindex-butikker samt en online-shop. I dag findes Lindex på ti forskellige markeder, og regnes som en af Nordeuropas førende modekæder.

Vinterens bedste party-mode

Kjolen – en af efterårets hotteste beklædningsgenstande, er selvfølgelig også i fokus, når du skal klædes på til fest.

Silhuetten er kropsnær med fokus på skuldre og talje i modeller inspireret af corsagen. Meget vidde i kjolen, men der indgår også kropsnære, korte kjoler og designs med tulipanfacon i modebilledet.

Blandt detaljerne fremhæves især draperinger og pailletter. Satin, mesh og lurex dominerer blandt materialerne.

De korte kjoler sætter fokus på benene, og dit partylook er ikke komplet uden et par flotte feststrømper – feminine mønstre, glamourøst glitter eller elegante strømper i en enkelt farve.

For at fuldende festoutfittet kan du tilføje en stor halskæde, et cool armbånd eller aftenhandsker samt en lille party-taske, så kan modefesten begynde!

Du finder Lindex på www.lindex.com

2 KOMMENTARER

  1. hvor ligger lindex i danmark, nogen forretninger, som fx. hillerød, lyngby eller københavn?

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her