Her finder du Londons bedste fester

Her finder du Londons bedste fester klub_london London har længe været kendt for sin fantastiske club-scene, og der er også kun få steder i Europa der kan konkurrere med Londons natteliv. Fra Camden og Shoreditch til Brixton og Soho, du løber ikke tør for steder at feste, mennesker at møde eller cocktails at prøve. Her er vores top 10 over de bedste klubber i London lige nu.

1. Fabric
Fabric er urban og meget, meget trendy. Den har Europas første bodysonic dansegulv, hvor bassen kommer i gennem gulvet og får dine fødder til at vibrerer. Du hører ikke bare musikken du føler det bogstaveligtalt. Fabric er ikke bare berømt for dansegulvet, det er også gæsterne og stemningen.

2. Ministry of Sound London
Hver eneste weekend tropper 5.000 mennesker op på med det fælles mål at skabe en storslået fest. Takket være tre barer, tre dansegulve og nogle af Europas bedste DJs er Ministry of Sound London et fantastisk sted at feste en fredag aften i London

3. seOne
seOne er den største af alle klubberne i London. Forestil dig fem rum et 2.800 m2 dansegulv, og kapacitet til 3.000 mennesker på en gang. seOne åbnede første gang dørene i 2002, og er bedst kendt for techno, rave, bass, og indie.

4. EGG
Navnet er lidt specielt og det er klubben bestemt også. EGG har tre etager og har plads til 800 gæster på en gang. Gårdhaven har swimmingpool, kunstigt græs, havemøbler og en bar. Haven er blandt de største åbne områder i Londons club-scene, og uhyre populær blandt rygere.

5. Pacha
Pacha blev gennemrenoveret for over 20 millioner i 2002, og har siden da været blandt de mest storslåede klubber i London. Egetræspaneler, glasloft, lysekroner og balkoner med udsigt over dansegulvet, er blot et par af de ting du kan se frem til på en aften i selskab med Pacha.

6. KOKO
Camden er pakket med gode klubber, men Club KOKO er et niveau eller to over alle andre. Klubben har plads til 1.500 gæster og ofte levere verdensnavne som Madonna, Prince, and Coldplay underholdningen.

7. Heaven
Heaven er den mest kendte gay-club i London, men selv om du ikke er homoseksuel er klubben er besøg vær. Stemningen er fantastisk, og heaven er kendt for at tiltrække Europas bedste DJs. Du finder klubben tæt på Trafalgar Square.

8. Herbal
Herbal ligger i Shoreditch, og har til huse i et ombygget pakhus. Stilen er industriel, men der er masser af stemning og vibrationer. Herbal har et af Londons bedste lydanlæg, og DJ-superstjerner som Goldie, Groove Amanda, Fabio, og Andy Weatherall er ofte med til at skabe festen.

9. Club Aquarium
En swimmingpool og et Jacuzzi med til at gøre Club Aquarium til en af de mest nyskabende klubber på den europæiske scene. Du finder også et chill-out-room en VIP lounge og to dansegulve. Club Aquarium er en oplevelse ud over det sædvanlige, og helt sikkert et besøg værd.

10. Rhythm Factory
Rhythm Factory er lidt af en kameleon. I hverdagene et mødested, og i weekenden hjemsted for vilde fester. Atmosfæren er afslappet og musikken elektrisk. Rhythm Factory trækker fulde huse de fleste weekends, og klubben lukker først kl. 5.

Det bedste ved klubscenen i London er antallet af klubber. Udbuddet er så stort og varieret at der er noget for alle, her er det ok at være kræsen.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her