Mænds 5 fejl på Tinder

Personligt har jeg swipet så mange mænd, at det bogstavlig føles som om jeg har gennemført app’en. På min rejse rundt Tinder-universet har jeg oplevet en del, men der er 5 Tinder-fejl fyrene begår igen og igen.

1: Cheesy og/eller usammenhængende citater og mottoer så som “The world is my oyster, I want to eat it”, “Vil du ha’ fisk?” og “Be yourself – everyone else is taken” Originaliteten i andres dårlige citater er til at overse, der skal bare mere til af fange min nysgerrighed.

2: Når han på et af deres billeder, står med armene omkring to megalækre blondiner. Klassisk eksempel på at mænd af og til glemmer målgruppen. Det kan godt være hans mandlige venner synes han er den vildeste player, men vi kvinder, synes bare han er en kæmpe douche.

3: Når mænd på deres Tinder-profil kun har billeder, hvor de står sammen med deres venner. Man aner jo ikke hvem man skriver med. Endnu værre er, hvis fyren på ét af sine billeder står sammen med sin bedste ven… og bedstevennen er hundrede gange mere lækker. Det ville være smart med en funktion hvor man kunne bede om vennens telefonnummer?

4: Når en mand står sammen med et barn, og man ikke kan afkode, om han forsøger at sige “Se, det er min niece, og se mig, jeg er god til børn” eller om han siger “Sød_farCph søger kærlig stedmor”

5: CrossFit-billedet. Stooop! Vi har set det før, alle mænd dyrker CrossFit. Det fortæller mig sådan cirka lige så lidt om hans personlighed, som hvis han havde lagt et billede op, hvor han spiser pasta eller samler noget op fra jorden.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *