12 timer og bumsen er væk – Se hvordan

12 timer og bumsen er væk - Se hvordan bums-pige-300x208 Hvad hvis jeg fortalte dig, at en bums ofte kan fjernes på en enkelt dag?

I denne guide får du “opskriften” på hvordan du får bumsen væk så hurtigt som muligt.

Er du klar?

Weekenden nærmer sig og du har endelig landet en date med drømmefyren…

…og selvfølgelig har du også fået verdens største bums lige midt i panden.

De fleste af os har prøvet det, bumser dukker altid op når det passer aller dårligst

Men bare rolig

For det meste kan du heldigvis ”trylle” bumsen væk over natten, eller i det mindste få den ned i en størrelse hvor den lettere kan dækkes.

4 lette trin fjerner bumsen

Se her hvad du skal bruge, og hvordan du gør før at få bumsen vær på en nat:

For det første skal du bruge et effektivt middel mod bumser, der er rigtig mange produkter der lover at kunne fjerne bumser, men desværre holder kun få hvad de lover.

Selv har jeg altid sværget til Basiron, det er billigt, let at bruge og super effektivt. Måske har du allerede en tube liggende i skuffen, ellers kan det købes på Apoteket eller lidt billigere på nettet.

Det vigtige i denne 4 trins guide er, hvordan vi anvender Basironen til målrettet behandling af bumsen.

Trin 1 – Før du overhoved overvejer at rører ved dit ansigt, er det vigtigt du har helt rene hænder, så start med en grundig håndvask og rens gerne efter med håndsprit.

Trin 2 – Vask dit ansigt med en mild ansigtsvask, hvis du har uren hud kan du med fordel anvende en ansigtsvask specielt til denne hudtype.

Har du ikke et ordenligt renseprodukt er det en god lejlighed til at få købt et, prøv fx
Babor Cleansing Enzyme Cleanser mod akne og uren hud. Den er en smule dyr 148,- DKK, men den er rækker langt og er virkelig god.

12 timer og bumsen er væk - Se hvordan Babor-Cleansing-Enzyme-Cleanser-300x300

 

Trin 3 – Dub dit ansigt tørt med et rent håndklæde. Det er vigtigt du ikke tørre! Det stresser huden hvilket er det sidste du har brug for lige nu.

Trin 4 – Dyp en vatpind i Basiron, og kom det på bumsen. Du kan brugt både 5 og 10 % udgaven, men jeg har selv de bedste erfaringer med 10eren. Det er vigtigt du ikke kommer cremen i hele ansigtet. Basiron er et kraftigt middel og bør kun anvendes til spotbhandling.

12 timer og bumsen er væk - Se hvordan basiron_gel_10-300x154

Når du har påført midlet skal det have lidt tid til at tørre ind i huden, og så er det bare at vente og lade produktet virke.

Du kan med fordel give bumsen en behandling før sengetid, på den måde giver du huden de bedste muligheder for at komme sig og bekæmpe bumsen.

Når du vågner næste morgen er der en god chance for at bumsen er næsten væk, og den er helt sikkert blevet mindre.

Du kan naturligvis anvende andre produkter mod bumser end dem jeg anbefaler, men skal du alligevel ud og købe nyt syntes jeg du skal prøve mine anbefalinger.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her