Moroccanoil – Hårproduktet stjernerne elsker

Moroccanoil er lige nu det helt store samtaleemne i den amerikanske skønhedsindustri. Hårproduktet har fast plads i en hver stjernefrisørs udstyrskuffert, og er efter sigende hemmeligheden bag det skinnende Hollywood-hår.

Moroccanoil er mere end et enkelt produkt, men en komplet produktserie bestående at hårkure, shampoo og andre hårprodukter. Det absolut bedst sælgende produkt er dog basisproduktet Moroccan Hair Oil Treatment, som er en olie der kan benyttes til såvel pleje som styling og til alle hårtyper.

Olien skulle efter sigende fremhæve farve, hjælpe skadet hår og gøre håret nemmere at style. Mange Hollywood-frisører blander også Moroccan Hair Oil Treatment i hårfarver for at opnå et mere jævnt resultat. Som det ikke er nok giver olien også UV-beskyttelse, og tilfører håret vitaminer og antioxidanter for ekstra pleje.

Hemmeligheden bag Moroccanoil produkterne er hovedingrediensen, en olie udvundet fra det Marokkanske Argantræ. I generationer har arganolie været brugt til hårpleje, og det hævdes at olien kan forny strukturen i hårcellerne samt genskabe glansen i skadet hår.

Favorit på den røde løber

Når stjernerne går op af den røde løber det afgørende at håret sidder perfekt. Skuespillere som Charlize Theron og Maggie Gyllenhaal havde derfor Moroccan Hair Oil Treatment i håret da de strålede på den røde løber ved årets Oscar-uddeling. Liv Tyler har også taget olien til sig – hun prøvede den første gang til en fotografering for den engelske udgave af magasinet Elle, og blev så begejstret at frisøren blev nød til at give hende olien med hjem.

Har du lyst til at prøve Moroccanoil kan du finde den hos Beautycos>>

3 KOMMENTARER

  1. Jeg har fornøjelsen af ekstremt tørt “frizzy” hår, og jeg tror jeg har prøvet de fleste mirakelprodukter der findes!!

    Moroccan Hair Oil er det bedste jeg har fundet indtil nu, og for jer med bare nogenlunde almindelig hår, må det være super. 4 af 5 fra mig.

  2. Jeg har købt sådan en olie hos min frisør – den er fantastisk. Udover de gode ting der er nævnt i artiklen vil jeg også fremhæve at den gør håret meget hurtigere at tørre – ca 40 %! Det er et gevaldigt plus så håret ikke bliver skadet af for megen føntørring!!!

  3. Wow Wow Wow … WOW! EKSTREMT FANTASTISK HÅR OLIE! Jeg kunne ikke tro på det der stod, men jeg valgte dog stadig at snuppe en. SUPER! Den har gjort sådan mit hår vokser meget hurtigere, jeg tager det i efter jeg har været i bad sådan det ligesom kan tørre ind i mit hår 🙂 Og det har gjort det MEGET sundere! Det skal lige siges at jeg er en person, der glatter mit hår stort set hver dag, og at det var utroligt skadet, jeg har kun brugt dette produkt i knap 2 uger, og jeg kan STORT se forskel! Go go go maroccan olie! Har aldrig prøvet sådan et produk med så stor fremskidt.
    Hvis du ikke har maroccan olie, og dit hår virker tørt, slidt og ikke til at håndtere, så kan jeg med glæde fortælle dig at, maroccan olie is made just for you!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her