Kan musik være lektier?

Kan musik være lektier? musikefterskole-300x199 Trommer din fod automatisk når du hører et lækkert beat, eller synger du som en engel badet?

Passionen for musik får hvert år unge mennesker til at valfarte til en af landets mange musikefterskoler.

Her er der plads til fordybe sig i det musikalske univers, og musikken går fra at være en vigtig del af hverdagen til at blive det naturlige omdrejningspunkt for alle aktiviteter.

På en skole med musik i fokus lever og ånder ALLE musikalsk, og du skal ikke blive overrasket hvis lektierne i matematik eller tysk bliver suppleret med en tur i øveren.

Du skal både øve selv og regne med at skulle øve sammen med dit band – det kalder vi lektier!

Selv om musikken fylder meget er der stadig plads til almindelig undervisning. Fagene er de samme som du kender fra folkeskolen, men omgivelserne og lærerne er nye.

På efterskolen skal du dele hele din hverdag med dine nye kammerater. I skal bo sammen, spise sammen og gå i skole sammen – og spille musik sammen.

Måske kan det viske lidt underligt eller grænseoverskridende af dele værelse med en du ikke kender, men efter et par uger kan du sikkert ikke forestille dig at bo alene.

Hvem kan komme på en musikefterskole?

En efterskole er et tilbud til elever på folkeskolens ældste klassetrin. Det er en mulighed for at opleve tilværelsen på egen hånd, og få en forsmag på voksenlivet.

For de fleste er et efterskoleophold en oplevelse for livet, og de tager videre i livet med rygsækken fyldt med gode minder og venner for livet.

Hvis du ikke er musikalsk findes der også efterskoler med fokus på sport, teater eller noget helt tredje. På efterskole.dk kan du finde den skole der er den rigtige for dig.

Citatet i artiklen er hentet fra Frøslevlejrens Efterskoles hjemmeside. Har du lyst til at vide mere om den rytmiske skole i det sydlige Jylland så læs mere om musikefterskolen her.

Kan musik være lektier? sp

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her