Nordisk skønhed

Nordisk skønhed nordisk-skoenhed Nordisk skønhed er en ny bog med 50 enkle opskrifter på naturlig skønhedspleje, som du selv kan lave, og som vil gøre underværker for din hud.

Stikkelsbær, hvedeklid og solsikkeolie. Fyrrenåle, mælkebøtter og brændenælder – Det er nogle af de mange naturlige og let tilgængelige ingredienser, som indgår i denne bogs skønne og velgørende masker, skrubs, hårkure og neglebade. Nogle af ingredienserne har været kendt og brugt af Skandinaviens kvinder i generationer, andre er kommet til efterhånden, som vi har lært, hvad vores hud, hår og negle har gavn af og bliver smuk af.

Nordisk skønhed er bogen er til alle kvinder, som ønsker at passe godt på sin krop; som kunvil pleje den med de bedste, rene og sunde råvarer, og som ønsker at styre uden om alle former for tilsætningsstoffer og kemikalier.

Ingredienserne finder du lige uden for på marker og strande, i haver og skove. Alt, hvad du skal gøre, er at hente ingredienserne indenfor og følge bogens enkle og virksomme opskrifter.

Opskrifterne er samlet og udviklet af tidligere skønhedsredaktør på I Form, Birgitte Muldbjerg, og de er skabt af billige, hvis ikke ganske
gratis, nordiske råvarer, som du let finder i dine køkkenskabe, din have eller på dine ture ud i naturen.

Følg med og få smuk og strålende hud, lækkert hår og velplejede hænder og fødder hele året. Skønnere, sundere og mere enkelt bliver det ikke!

Her er et smugkik på et par af de opskrifter du finder i bøgen om  nordisk skønhed:

Æbleskrub, der renser ansigtshuden

  • ½ æble
  • 1 tsk. honning
  • ½ tsk. fløde
  • 1 spsk. majsmel

Skræl og udkern æblet. Riv det på den fine side af rivejernet, så det nærmest bliver rå æblemos. Put det i en skål, og rør honningen i, til den er helt opløst. Rør majsmel og fløde i.

Skrub ansigtshuden forsigtigt med æbleblandingen. Skyl til sidst med varmt vand.

Livgivende yoghurt-behandling til hele kroppen

  • 2 dl yoghurt naturel
  • 1 spsk. knækkede rugkerner
  • 1 spsk. solsikkeolie
  • 1 spsk. honning

Rør alle ingredienserne sammen, til honningen er opløst. Lad evt. blandingen stå og hvile en times tid. Så er den ikke så kold for kroppen, og rugkernerne er blevet blødere og dermed blidere for huden.

Masser blandingen grundigt ind over hele kroppen. Skyl af med varmt vand.

Bogen Nordisk skønhed er udgivet på Forlaget Harald og har en vejledende udsalgspris på 239,- du finder den bl.a. hos e-boghandlen SAXO

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her