Nye modeller for moderne kærlighed

0

Moderne mænd og kvinder drømmer om dyb kærlighed og heftig sex, og de har svært ved at lade sig nøje med det, der sker i den klassiske kernefamilie. Det er som om tingene ikke rigtigt folder sig ud. Mange er derfor mere eller mindre åbent i gang med at afprøve nye modeller for samvær mellem kønnene. En kvinde med tre mænd, er en af sådanne modeller.

Der er større og større afstand mellem den måde, vi taler og drømmer om kærlighed og parforhold, og den måde vi rent faktisk lever det på. Det ses ved en høj frekvens af utroskab både fra mænd og kvinders side, en høj skilsmisserate, og en markant vækst i nye modeller for samliv. De nye modeller dækker par, der lever i åbne forhold, hvor begge parter har parallelle relationer med andre, par der vælger at bo hver for sig og kun ses i weekenderne, og andre igen, der lever fra dag til dag intimt med dem de møder, som vækker deres interesse.

Der er også den mere radikale model, hvor en selvstændig kvinde beslutter sig for at finde tre mænd til at opfylde sine behov: En til åndrig samtale, en til heftig sex og en til at hjælpe med det praktiske. Dette handler den nye online roman enkvindetremaend.dk om. Hovedpersonen, den 42-årige Elizabeth Trapgaard prøver kræfter med modellen og deler ud af sine erfaringer.

”Jeg har skrevet denne roman, for at sætte fokus på, at mange af os lever udenfor de gængse modeller og trives med det. Og siden jeg gik online med min roman i april er jeg blevet oversvømmet med henvendelser fra mennesker, der drømmer om at leve på en anden måde eller har erfaringer med at få deres hedeste drømme opfyldt på nye måder, og gerne vil dele ud af erfaringerne. Modellen med de tre mænd bygger på egne erfaringer, og den har gjort mig klogere på mig selv og mænd på en sjov og uhøjtidelig måde”, fortæller forfatter Pouline Middleton

Man kan følge universet online på www.enkvindetremaend.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here