Er minigrisen dit næste kæledyr?

Er minigrisen dit næste kæledyr? minigrissover-300x208 Der var engang hvor boston terrier, mops og schipperker var pelsede statussymboler, og et must for alle modebevidste kvinder…

Men pocket-dogs og andre pelsede smådyr topper ikke længere listen for de mest trendy kæledyr.

Hvis du vil være med på sidste nye kæledyrsmode er det grisen der hitter.

I denne artikel kan du læse hvorfor du bør overveje at anskaffe ding en kælegris…

… Og så er der overload of cuteness i et galleri med de sødeste grissebilleder.

En svin lyder måske ikke umiddelbart som det ideelle husdyr, men ingen du helt afviser ideen bør du måske kigge nærmere på de supernuttede Pennywell miniature-grise.

Hvor stor bliver en minigris og hvad spiser den?

Pennywell minigrisen, eller teacup-grisen som den også kaldes, er særligt fremavlet som kæledyr.

Som fuldvoksen har den ca. samme størrelse som en springerspaniel, og ligesom en hund kan Pennywell-grisen også trænes til side pænt eller rulle på kommando.

Når det kommer til mad er grise ikke kræsne. De er fra naturens side altædende, eller som det hedder med et fint ord omnivore, en ting de i øvrigt har tilfældes med os mennesker.

I naturen lever de primært af blade, græs, rødder og frugt, men de kan også æde mange andre ting som f.eks. svampe, kød og æg etc.

I fangenskab er det mest almindelige af fordre med svinefoder specielt udviklet til minigrise. Din gris vil dog elske dig ekstra meget hvis du supplerer med grønsagsrester eller mælkebøtter fra haven

Selv om Teacup-grise er bedårende går der nok lidt tid inden det bliver almindeligt at have en grissebasse liggende i entreen.

Hvis du drømmen om en Pennywell kælegris skal du være klar til at betale op til 5000,- kroner for det lille kræ.

Du kan se flere billeder af de nuttede grissebasser på pennywellfarm.co.uk som også er stedet som sælger de små kælegrise.

Hvis du er klar til at skifte billederne af søde kattekillinger ud med bedårende grise vil vi anbefale dig at tage et kig på Instagram brugeren mybestfriendhank denne konto er fyldt med søde billeder og videoer af minigrisen Hank.

En video slået op af hank ? (@mybestfriendhank) den

14 KOMMENTARER

 1. Åhhhh de der pennywell miniature pigs er bare så fine. Jeg får lyst til at købe en hel folk, det er ærgerligt de koster så meget.

 2. Hvordan kan man anskaffe sig sådan nogle? har lovet min kæreste en. Er der ingen farmere i Danmark?

 3. Hi
  jeg har arbejdet på pennywell farm og med disse små fyre!
  er dyrepasser ast. og den beste måde at få fat i dem på er via deres hjemmeside.
  I skal have fat Mark W.

  550 pund for en og 1000 for 2

 4. Ej hvor er de kære! Men bliver de godt nok lige så store som en springerspaniel? fordi så bliver den alligevel forholdsvist stor og sikkert også rigtig tung. Nogen der ved det :)?

 5. Aw, de er bare alt alt for søde! 🙂
  Jeg må engang ha mig sådan en, kan virkelig ikke stå for dem.

  – Kathe Elisabeth –
  Dem jeg kender vejer 19, 21, 26 og 29 kg 🙂
  Ved dog ikke om de kan fåes større eller mindre, men der er jo trods alt 10 kg forskel på de to af dem, hvilket man også tydeligt ser på størrelsen.

  • Jeg har en kælegris som er fuldstændig som en hund, og bor nu fast indenfor og har sit eget værelse. Vores hund opfattede hende som sin hvalp og begyndte at producere mælk til at amme grisen😀
   Når de skal tisse går de til terrasse døren og “fortæller” at de vil ud. Du kan se hende på Instagram; c.krogh_piggymom

 6. hej:o) kig på den blå avis.. under minigrise.. det hedder -minipigsland,og ligger på langeland.. der har jeg købt mine to… og er TOTAL glad for dem… de er helt fantastiske:o) jeg har lært dem at sidde som en hund, uden særlig meget træning.. du vil ikk fortryde sådan et køb:o) mange hilsner fra jeanette:o)

 7. Min datter har en kastereret minigris, Hanibal. Han er sød og dejlig men man skal vide at en gris er et meget intelligent dyr og kræver end del mere opmærksomhed og udfordringen end en hund. Der er bestemt også meget hygge og pyssenysse med ham men han er også krævende i hverdagen. Så man skal tænke sig godt om og vurdere om man har den tid og overskud en gris kræver. Har du ikke det vil det være grov svigt af grisens behov.

 8. Er der ikke noget med at man kun må have en hvis at man bord på en gård? Eller kan man godt få en, selvom at man bor i et almindeligt hus?:-)

 9. Hej hved i hvor jeg kan få fat på sådan en lille en?🙌🏼🐷 det må meget gerne være her på Sjælland 😉

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her