Sådan får du perfekte øjenbryn

Dette forår er det kraftige og naturlige øjenbryn der er i fokus. Den naturlige trend har efterhånden været her et stykke tid, og intet tyder på at supertynde bryn er på vej tilbage i modebilledet. For de fleste vil det være nok at rette brynene lidt i underkanten, her er vores bedste tricks til perfekte forårs bryn.

Vær tro mod det naturlige
Har du fra naturens side meget kraftige bryn, er det sjældent nogen god at ændre prøve at ændre faconen for meget.  Den naturlige facon harmonerer for det meste bedst med dine træk og teint.

Det rigtige værktøj er afgørende
Når du skal plukke dine bryn er det afgørende for resultatet at du har godt lys og en god pincet. Selv anvender jeg en pincet af mærket Tweezerman som jeg har købt hos Lookfantastic.

Lidt af gangen
Når du plukker øjenbrynene skal du ikke tage en side af gangen. Det er sjældent vi er helt symmetriske i ansigtet, så det er en rigtig god ide at skifte lidt i mellem siderne. Kontroller ofte resultatet i et stort spejl, og tag hellere for lidt end for meget.

Skab løft
Er du ude efter at skabe en større bue over øjnene skal du gøre øjenbrynet smallere på det højeste punkt.

Styling
Form brynene med et stylingprodukt efter du har lagt makeup. Man kan købe specialprodukter til øjenbryn, men lidt almindelig hårspray eller gelé fungerer fint. Skulle du få lyst til at købe et stylingprodukt til brynene vil jeg anbefale dig at prøve Lord & Berry Glacee Eyebrow Fixer (Fås bl.a. ved Lookfantastic).Vær opmærksom på at nogle stylingprodukter indeholder meget stærke ingredienser, som kan få dig til at slå ud i ansigtet.

Professionel hjælp
Får du hjælp til den grundlæggende form af din frisør eller kosmetolog, er det meget lettere at vedligeholde faconen selv. Gå brynene efter et par gange om ugen, så ser du let hvor der er behov for plukning.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her